15.01.2019, 11:00 | Af: Flemming Linnebjerg | Foto: Getty Images

FC Midtjylland køber Evander af Vasco da Gama

Den 20-årige brasilianske midtbanespiller har underskrevet en femårig kontrakt, og sportschef Svend Graversen tøver ikke med at kalde det en fantastisk signing

Da FC Midtjylland i sommeren 2018 underskrev lejekontrakten med brasilianske Evander, var der indføjet en købsklausul i lejeaftalen, og den købsklausul er nu udnyttet.

20-årige Evander og FC Midtjylland har underskrevet en femårig aftale, og det skaber stor glæde hos de forsvarende danske mestre.

- Det er en fantastisk signing for FC Midtjylland, og der skal lyde store roser til scoutingafdelingen for at finde ham, og til trænerstaben for at integrere Evander i klubben og på holdet, siger sportschef Svend Graversen, som glæder sig over, at FC Midtjylland er nået dertil, hvor en spiller, der har været med i feltet om Golden Boy-trofæet 2018, finder klubben attraktiv.

- Der er stadig arbejde, der skal gøres i forhold til Evanders fodboldmæssige udvikling, men potentialet er enormt stort samt spændende, og det er helt unikt, at vi har tilknyttet en så dygtig fodboldspiller. Det fortæller noget om, at FC Midtjylland har et godt ry ude i verden, siger Svend Graversen, som glæder sig over, at FC Midtjyllands evne til at videreudvikle spillere værdsættes internationalt.

Evander har på rekordtid vænnet sig til europæisk fodbold og ikke mindst de anderledes vejrforhold, og han står i skrivende stund noteret for 12 kampe og tre scoringer for FC Midtjylland. Han debuterede i Sydbank Pokalen mod Dalum den 26. september 2018, endda med en scoring, og tre dage senere trådte han ind i Superligaen på MCH Arena, da Hobro IK blev slået 5-2.

I skrivende stund befinder Evander sig, sammen med resten af truppen, ude i den friske vestjyske natur på teambuildingstur anført af mentaltræner BS Christiansen, og derfor har det ikke været muligt at få en kommentar fra hovedpersonen selv.

Men ikke desto mindre: Boas-vindas til FC Midtjylland, Evander!