31.01.2020, 21:15 | Af: Flemming Linnebjerg | Foto: FC Midtjylland

FC Midtjylland køber Ronnie Schwartz

Silkeborg-topscoreren rykker mod vest på aftale gældende til sommeren 2022

Ronnie Schwartz vender hjem.

Sådan kan det faktisk lyde, da den målfarlige angriber i sin tid spillede et halvt år på FC Midtjyllands U17-mandskab – et mandskab som havde nuværende sportschef Svend Graversen som cheftræner.

Silkeborg IF-topscoreren, som har scoret 12 af klubbens 25 mål i denne sæson, har sat sin underskrift på en aftale, som er gældende til den 30. juni 2022, og han ser frem til de nye udfordringer.

- Det er stort for mig at skrive under med FC Midtjylland, og jeg ser frem til at hjælpe klubben med at nå målsætningen om endnu et mesterskab. Det bliver fedt at løbe ind på MCH Arena, siger 30-årige Ronnie Schwartz.

Svend Graversen husker selvfølgelig tydeligt den aggressive angriber fra ungdomstiden i FC Midtjylland, og han ser frem til gensynet.

- Ronnie har bevist igennem mange sæsoner, at han er en notorisk målscorer, så vi glæder os til at se ham i FCM-trøjen igen, siger Svend Graversen.

Faktisk har FC Midtjyllands nuværende cheftræner Brian Priske også trænet Ronnie Schwartz engang, da sidstnævnte var U12-spiller, så der er flere, som kender til angriberen, der i 50 kampe for Silkeborg IF har scoret imponerende 40 mål.

- Udover at score mange mål er Ronnie garant for stort gåpåmod, og han er en energisk angriber, som tilføjer vores spil nye dimensioner, siger Svend Graversen.

Ronnie Schwartz forlader dermed Silkeborg IF’s træningslejr for at møde sine nye holdkammerater hos FC Midtjylland – samt sine tidligere trænere i skikkelse af Svend Graversen og Brian Priske.

Stort og varmt velkommen til FC Midtjylland, Ronnie Schwartz.

Blå bog
Ronnie Schwartz
30 år
Angriber
Klubkarriere:
AaB (52 kampe-10 mål)
Randers FC (88 kampe-40 mål)
Guingamp (18 kampe-2 mål)
Brøndby IF (21 kampe-7 mål)
Esbjerg fB (12 kampe-4 mål)
Waasland-Beveren (14 kampe-1 mål)
Sarpsborg (16 kampe-8mål)
Silkeborg IF (50 kampe-40 mål)