27.06.2018, 15:00 | Af: | Foto: FC Midtjylland

FC Midtjylland køber stort midtbanetalent i Sverige

Jens-Lys Cajuste tiltræder på en fem-årig aftale fra Örgryte IS.

Det er de færreste 18-årige, som har to års erfaring med seniorfodbold, men sådan er det for Jens-Lys Cajuste.

Den svenske midtbanespiller har de seneste to sæsoner optrådt for Örgryte IS’ bedste seniormandskab i Sveriges næstbedste række, Superettan, men i de kommende fem år skal han i stedet optræde i den bedste danske række, Superligaen.

FC Midtjylland har nemlig købt den fodboldkloge teenager til sin Superligatrup, og han tiltræder den 1. juli 2018 hos de danske mestre.

- Jens-Lys er en veludviklet fodboldspiller, som altid gør sig spilbar på banen, og derudover er han en meget atletisk spiller, siger FC Midtjyllands sportschef Svend Graversen.

Jens-Lys Cajuste har tidligt slået sit navn fast i Sverige som en teknisk stærk spiller, der har klare forcer i førstegangsspillet – hvilket blandt andet bakkes op af midtbanespillerens fine blik for spillet.

- Han er en meget spændende spiller med god fart, så vi ser frem til at udvikle Jens-Lys yderligere på øverste hylde i dansk fodbold, siger Svend Graversen.

Det unge midtbanetalent ser frem til de nye udfordringer i Danmark efter flere års fodboldopdragelse hos Örgryte IS.

- Jeg skylder Örgryte IS stor tak for nogle gode og udviklende år i klubben, og både jeg og min familie er taknemlig for, at klubben giver mig muligheden for at prøve talentet af hos FC Midtjylland, siger Jens-Lys Cajuste, som håber at fortsætte sin eksplosive udvikling på dansk jord.

- FC Midtjyllands fodboldfilosofi tiltaler mig, og der er mange erfarne folk i og omkring klubben, så jeg tror på, jeg hos FC Midtjylland har fundet de bedste rammer i bestræbelserne på at blive en endnu bedre fodboldspiller, siger FC Midtjyllands seneste tilgang.

Fakta
Navn: Jens-Lys Cajuste
Nationalitet: Svensk
Position på banen: Midtbane
Født: 10. august 1999 (18 år)
Kontraktlængde: Fem år
Tidligere klubber: Örgryte IS (Sverige)

Yderligere oplysninger
Svend Graversen, sportschef, 25 60 00 40