13.07.2018, 09:37 | Af: | Foto: Daniel Stentz

FC Midtjylland lancerer fordelsklubben FCMplus

En ny attraktiv handelsplatform for alle. Sådan beskriver kommerciel direktør Jacob Jørgensen FCMplus – og han kalder det en yderligere udvikling af klubbens forretningsgrundlag

FC Midtjylland er først og fremmest dansk mester i fodbold, men klubben er også en forretning, der kontinuerligt udvikles på forskellige områder.

Nyeste tiltag er FCMplus, en fordelsklub som lanceres lørdag den 14. juli – samme dag som FC Midtjyllands sæsonpremiere i Superligaen.

- Vi har skabt en attraktiv platform for alle uanset bopæl og geografiske rødder, unge som gamle, kvinder som mænd, og ambitionen er at tilbyde spændende produkter og oplevelser med store besparelser til medlemmerne af FCMplus. Der dukker løbende nye tilbud op fra klubbens partnere, så der hele tiden er noget for enhver smag, og der vil være både lokale og regionale fordele - men også store rabatter på nationale og internationale brands, fortæller Jacob Jørgensen, som med FCMplus ønsker at skabe endnu mere værdi for fodboldfans omkring FC Midtjylland.

- Det er dog intet krav, at man skal være til alle hjemme- og udekampe, eller være kæmpe FC Midtjylland-fan – FCMplus er for alle, som ønsker at få adgang til udvalgte produkter til attraktive priser, understreger Jacob Jørgensen.

Blandt de første tilbud findes der for eksempel en kulinarisk oplevelse hos Brdr. Price i Herning, hvor en treretters menu kan nydes for en reduceret pris, som kun medlemmer af FCMplus bliver tilbudt, og på samme måde er det med den smukke vase fra Kahler – prisen er attraktiv men kun for FCMplus-medlemmer.

- Vi skal omsætte for mange millioner kroner om året, og det har vi rundt regnet 20 åbningsdage á to timer til i forbindelse med hjemmekampe, men med dette tiltag er åbningstiden øget til døgnet rundt i 365 dage, siger Jacob Jørgensen, som vedvarende arbejder på projekter, der er uafhængige af kampdage og resultaterne på banen.

- Vi skal kontinuerligt udvide og udvikle vores forretning, og med FCMplus gør vi det på en måde, som også giver blandt andre midt- og vestjyder mulighed for at spare penge.

Hvis du ønsker at prøve FCMplus, er den første måned gratis, og giver adgang til en bred vifte af produkter og oplevelser til lave priser.

Derefter er prisen for medlemskabet af FCMplus kun 49 kroner pr. måned – et løbende abonnement som naturligvis altid kan siges op. 

Få den første måned gratis – tilmeld dig her og få adgang til FCMplus:

 Tilmeld dig FCMplus

Vi ser frem til at tilbyde dig store besparelser i FCMplus.