31.01.2019, 21:15 | Af: Af Flemming Linnebjerg | Foto: Getty Images

FC Midtjylland lejer polsk venstre back

Rafal Kurzawa har senest spillet i franske SC Amiens, men i de kommende seks måneder er han at finde hos de danske mestre

FC Midtjylland råder over en stærk venstre back i skikkelse af Marc Dal Hende, og med tilgangen af Rafal Kurzawa, fra SC Amiens i Frankrig, styrkes positionen yderligere.

- Med tilføjelsen af Rafal på en seks måneder lang lejeaftale, bliver vores setup mere komplet, siger FC Midtjyllands sportschef Svend Graversen.

26-årige Rafal Kurzawa repræsenterede i hjemlandet Górnik Zabrze, og ROW Rybnik på en låneaftale, inden han i sommeren 2018 skiftede til fransk fodbold.

- Rafal er en klassisk uddannet venstre back, og han har en rigtig god fod. Han passer til vores måde at spille fodbold på, og han besidder fine fodboldmæssige dyder, som vi sætter pris på. Han er god på standardsituationer, teknisk stærk samt en dygtig pasningsspiller, så vi ser frem til at få ham ind i truppen, siger Svend Graversen.

Rafal Kurzawa står i skrivende stund noteret for syv A-landskampe for Polen, og han tiltræder efter planen i FC Midtjylland med det samme.

Witamy w FC Midtjylland, Rafal.