04.01.2018, 19:32 | Af: Karen Buhl | Foto: FC Midtjylland

FC Midtjylland sælger André Rømer

FC Midtjylland og OB har indgået en aftale, der sender André Rømer til Odense med øjeblikkelig virkning. FC Midtjylland takker ”Kong Rømer” for det mangeårige, gode samarbejde

I marts 2013 fik André Rømer sin debut for FC Midtjyllands superligahold. Siden er det i alt blevet til hele 153 kampe i såvel nationalt som internationalt regi med ulvelogoet på brystet. Nu skal Rømer i stedet tørne ud for de blå- og hvidstribede fra Odense Boldklub.

- Vi vil gerne takke André for den enorme indsats, han har ydet for FC Midtjylland. Det er en imponerende rejse, André har været på, siden han kom til Akademiet fra Køge i en alder af blot 15 år. Jeg har fulgt André på nærmeste hold i FCM-årene, og det har været en kæmpe fornøjelse at se, hvordan han har udviklet sig, og hvordan han gang på gang har håndteret diverse udfordringer, han har mødt, udtaler sportschef Svend Graversen. 

De fleste midt- og vestjyske fans husker formentligt, da André Rømer headede FC Midtjylland foran i det mesterskabsafgørende opgør mod F.C. København den 17. maj 2015. En scoring der har sikret Rømer heltestatus på den jyske hede, og som sportschefen husker særligt tydeligt.

- Det mål, André scorede mod FCK, var helt vildt. Det står stadig meget klart for mig. Når en spiller, man har fulgt tæt i så mange år, afgør det danske mesterskab til midtjysk fordel, sætter det et aftryk. Det var helt vildt, fortæller Svend Graversen. 

Det er imidlertid ikke blevet til mange spilminutter i 2017 for den 24-årige allround-spiller, og derfor fortsætter Rømer karrieren i OB med en forhåbning om flere spilminutter. 

- André er stadig en ung spiller, og han har stadig meget at bidrage med i Superligaen. Han kan spilles på mange forskellige positioner og er altid garant for god fight. Derfor fortjener André at spille mere, end han har gjort på det seneste i FC Midtjylland, og det vil vi naturligvis ikke stå i vejen for. Det er en gunstig aftale for alle parter, men i særdeleshed er det den bedste løsning for André. Derfor er det en glæde for mig at kunne sende ham mod nye udfordringer med et godt fundament, forklarer Svend Graversen. 

André Rømer skifter til superligarivalerne med øjeblikkelig virkning og har skrevet kontrakt frem til sommeren 2021. Allround-spilleren har mulighed for at få debut, når OB møder FC Helsingør den 11. februar.