20.07.2018, 17:00 | Af: | Foto: FC Midtjylland

FC Midtjylland sælger Drexler til FC Köln

Dominick Drexler sælges tilbage til Tyskland i en handel med stor økonomisk gevinst

Da FC Midtjylland hentede 28-årige Dominick Drexler hos tyske Holstein Kiel, var planen, at han skulle spille en stor sportslig rolle for klubben i de kommende år.

Sådan gik det ikke – i stedet udviklede planen sig til en ny og stor økonomisk gevinst for FC Midtjylland.

De danske mestre har nemlig solgt Dominick Drexler til FC Köln, og dermed nåede det officielle samarbejde kun at vare 20 dage.

- Det har i lang tid været en speciel sag, hvor vi har gjort alt for at få Dominick til at falde til både som spiller og menneske, men han havde et stort ønske om at blive i Tyskland på grund af sin familie, samt en øget interesse fra tyske klubber, og på den baggrund forsøgte vi at lave den bedst mulige handel, siger sportschef Svend Graversen.

Dominick Drexler var i sin tid i FC Midtjylland plaget af en rygskade, som den offensive midtbanespiller pådrog sig i oprykningskampen til Bundesligaen med sin daværende klub Holstein Kiel, og derfor nåede han ikke at træne med de øvrige FC Midtjylland-spillere.

- Selvfølgelig ærgrer det os, at vi ikke får Dominick at se i FCM-trøjen, men vi glæder os til gengæld over, at sagen endte med at give klubben en meget flot økonomisk gevinst. Drexler-sagen er et eksempel på, hvad der kan ske, når man arbejder med mennesker, men jeg synes, vi fandt en fornuftig løsning på en sag, vi helst havde været foruden, siger Svend Graversen.