26.06.2017, 16:15 | Af: Jakob Nørgaard | Foto: Getty Images

FC Midtjylland sælger Johan Dahlin

Johan Dahlin skifter til Malmö FF efter to en halv sæson i FC Midtjylland

Johan Dahlin har været en stor spiller og en vigtig del af FC Midtjylland, siden han kom til klubben i januar 2015 fra tyrkiske Genclerbirligi. Men nu sælges den store svensker til Malmö FF.

- Vi vil gerne takke Johan Dahlin. Han har været en vigtig spiller i FC Midtjylland i en stor periode. Han var med til at vinde det danske mesterskab, og han havde en vigtig rolle i kvalifikationen til Europa League-gruppespillet, hvor han stod fantastisk mod Southampton, og det er én af mange gode kampe, som vi vil huske ham for, siger Claus Steinlein.

Jesper Hansen er ny keeper i FC Midtjylland og erstatter Johan Dahlin mellem stolperne. Svenskeren havde et ønske om at vende tilbage til Sverige, og det bliver nu opfyldt.

- FC Midtjylland er en familieklub, og Johan Dahlin har børn, der snart kommer i skolealderen. Johan ville gerne hjem til sin familie. Så det er godt, at vi fandt en løsning, hvor han kunne komme hjem til Sverige, siger sportsdirektøren Claus Steinlein.

LÆS OGSÅ: FC Midtjylland henter Jesper Hansen

FC Midtjylland har fået en økonomisk aftale, der gør, at prisen på Johan Dahlin udligner summen for købet af Jesper Hansen.

Johan Dahlin nåede at spille 55 kampe for ulvene.