19.07.2019, 11:30 | Af: Flemming Linnebjerg | Foto: Getty Images

FC Midtjylland sælger Kian Hansen

Den 30-årige forsvarsspiller skifter med øjeblikkelig virkning til FC Nordsjælland

I fire år har han tacklet, forsvaret, headet og sågar scoret for FC Midtjylland, men efter 161 kampe, fem scoringer, DM-guld, -sølv og -bronze, en historisk pokalsejr og europæisk gruppespil er det nu slut - 30-årige Kian Hansen skifter til FC Nordsjælland.

- Jeg er evigt taknemmelig for, at FC Midtjylland hentede mig hjem i 2015. Dermed fik jeg chancen for at spille med i toppen af dansk fodbold, og det har jeg nydt. Vi har oplevet store ting sammen, og jeg har kun godt at sige om FC Midtjylland, siger Kian Hansen om den klub, han forlader.

- Muligheden i FC Nordsjælland harmonerer godt med de ønsker, vi har som familie, og jeg vil gerne takke FC Midtjylland for alt, siger den stærke forsvarsspiller.

Siden sin ankomst til FC Midtjylland har Kian Hansen arbejdet loyalt og hårdt for klubben.

- Heldigvis råder vi over meget stærke centrale forsvarsspillere i truppen, siger sportschef Svend Graversen, som ønsker Kian Hansen masser af held og lykke i fremtiden.

- Vi har fået den rette pris for Kian, og derfor besluttede vi os for at imødekomme en loyal FCM-spillers ønske om et skifte, siger Svend Graversen.

Tusind tak for indsatsen, Kian – vi ønsker dig og din familie alt det bedste i fremtiden.