25.02.2020, 14:00 | Af: Flemming Linnebjerg | Foto: FC Midtjylland

FC Midtjylland sælger Sammy Skytte til norsk topklub

Den 23-årige midtbanespiller har underskrevet en fireårig kontrakt med FK Bodø/Glimt

FC Midtjyllands Sammy Skytte skifter midten af Jylland ud med det nordlige Norge, når han tiltræder hos FK Bodø/Glimt, som spiller i Norges bedste række, Eliteserien.

Den 23-årige midtbanespiller har underskrevet en kontrakt, som løber frem til udgangen af 2023, og det er en transfer, som på alle måder glæder FC Midtjyllands sportschef Svend Graversen.

- Sammy leverede i efteråret rigtig flot for Stabæk på en lejekontrakt, og det skabte interesse for ham fra andre norske klubber. Det har nu ført til denne aftale med Bodø/Glimt, hvilket er en god case for alle parter, siger Svend Graversen.

Sammy Skytte kom til FC Midtjylland i sommeren 2018 fra Silkeborg IF, men i det første år var han udlejet til AC Horsens, inden han spillede efteråret 2019 hos Stabæk, så midtbanespilleren nåede ikke at få sin debut hos FC Midtjylland.

- Vi er meget glade for, at vi hjælper en dygtig spiller videre til en fin klub som Bodø/Glimt, der kan se frem til spændende europæiske kampe efter sidste sæsons flotte sølvmedaljer, siger Svend Graversen.

Dermed bliver Sammy Skyttes nye hjemmebane Aspmyra Stadion i Bodø, som har godt 50.000 indbyggere, og han får blandt andre Kasper Junker og Philip Zinckernagel som nye holdkammerater.

De fodboldglade Bodø-borgere kan glæde sig til den 5. april, hvor sidste sæsons sølvvindere fra FK Bodø/Glimt indleder sæsonen med en hjemmekamp mod Mjøndalen.

FC Midtjylland ønsker Sammy masser af held og lykke i Norge.