21.02.2020, 20:51 | Af: Flemming Linnebjerg | Foto: Getty Images

FC Midtjylland sejrede endnu engang 2-0

Ronnie Schwartz og Anders Dreyer sørgede for målene på DS Arena i Hobro

Fredag aften spillede FC Midtjylland forårets anden kamp, og efter sejren over Lyngby i mandags handlede det denne gang om en udekamp mod Hobro IK, som endte med en ny 2-0 sejr til FC Midtjylland.

På DS Arena stillede gæsterne op med en enkelt ændring i forhold til forårspremieren - en karantænefri Evander afløste Mikael Anderson i startopstillingen - men ellers var det de samme spillere, som skaffede tre point i mandags - hvilket betød, at Jesper Hansen var på plads i målet, forsvaret bestod af Joel Andersson, Erik Sviatchenko, Alexander Scholz, Paulinho, på midtbanen spillede Tim Sparv, Frank Onyeka og Evander, Anders Dreyer og Awer Mabil huserede på kanterne, mens Lasse Vibe spillede helt i front.

Et let støvregn dalede ned over Hobro op til kampen, og det så ud til at passe hjemmeholdet bedst i de første 45 minutter, hvor Hobro IK satte sig på kampen - allerede i første minut havde værterne den første afslutning, som dog strøg forbi det lange hjørne.

Siden kom især Imed Louati tættere på for værterne - først efter 17 minutter da han ramte overliggeren, og små 10 minutter senere gentog han kunststykket.

Denne gang prellede bolden af mod undersiden af overliggeren, og i kampens første 20-25 minutter var det gæstende tophold i den grad på hælene mod et stærkt og velspillende Hobro-mandskab.

Frem mod pausen kom FCM-mandskabet en smule bedre med, og der var et par muligheder til henholdsvis Anders Dreyer og Evander, som med god hjælp fra Jesper Rask i Hobro-målet sendte en bold på stolpen, men første halvleg sluttede uden scoringer.

Cheftræner Brian Priske reagerede på den mindre gode indsats i første halvleg - han sendte Ronnie Schwartz og Mikael Anderson på banen fra anden halvlegs begyndelse, men det var alligevel Hobro IK, som fik den første store mulighed efter pausen.

På endnu en omstilling slap Edgar Babayan helt fri, men et fremragende og hidsigt tilbageløb fra Paulinho generede Hobro-angriberen så meget, at han overplacerede sin afslutning.

Og så ..., efter 55 minutter spillede Ronnie Schwartz bolden til Anders Dreyer, som let rundede Rasmus Minor, og sekunder senere sendte Dreyer FC Midtjylland foran 1-0 - Dreyer-scoring nummer to i Dreyer-kamp nummer to.

Hobro IK svarede dog hurtigt igen med en dobbeltchance, men endnu engang ærgrede hjemmeholdet sig over manglende kvalitet i afslutningen, og humøret blev ikke bedre kort efter, hvor FC Midtjylland kynisk spillede sig igennem til scoring nummer to - genialt oplæg fra Anders Dreyer, iskold udnyttet af Ronnie Schwartz, som dermed noterede sig for sin første scoring i FCM-trøjen.

2-0 scoringen gjorde ondt på hjemmeholdet, mens FC Midtjylland stille og roligt kørte endnu en sejr hjem efter et opgør, som ikke bliver husket for sin skønhed.

Snarere for tre dejlige point, første scoring fra Ronnie Schwartz samt en meget stor kamp af Anders Dreyer, som ud over en scoring og en assist leverede en fremragende arbejdsindsats.