20.12.2018, 12:57 | Af: | Foto: Getty Images

FC Midtjylland sender helt hold på landsholdstjeneste

Ulvene starter 2019 med at sende 11 spillere med deres respektive landshold

Australien
Awer Mabil og det australske landshold starter 2019 med deltagelse i AFC Asian Cup – Asiens pendant til Europamesterskabet. Turneringen afholdes i de Forenede Arabiske Emirater og Australien er i gruppe B sammen med Jordan, Palæstina og Syrien. 

Turneringens finale afvikles den 1. februar. 

Du kan læse mere om turneringen og se programmet her: 

AFC Asian Cup program

Danmark (U21)
U21-landsholdet samles i Mexico den 11. januar, hvor holdet skal i aktion mod Mexico over to omgange. Niels Frederiksen har udtaget Alexander Munksgaard og Mads Døhr Thychosen, der begge har to kampe for U21-landsholdet, samt den mulige debutant Rasmus Nicolaisen, der har imponeret i Superligaen med fire scoringer i 13 optrædener.

Se hele truppen her:

U21-truppen

Danmark (U19)
Staben omkring U19-landsholdet har udtaget en udvidet trup til træningslejren på Cypern i perioden den 11.-18. januar, hvor landsholdet tester formen mod Israel og to gange mod værtsnationen Cypern. 

FC Midtjyllands regerende danmarksmestre har hele seks spillere med på turen: Oliver Olsen, Japhet Sery Larsen, Nikolas Dyhr, Nicolas Madsen, Gustav Isaksen og Casper Tengstedt.

Se hele truppen her:

U19-truppen

Finland
Tim Sparv og det finske landshold opholder sig i Qatar i perioden den 4.- 12. januar, hvor de spiller to testkampe.  

Sverige
Vores blå-gule naboer fra Sverige samles i Qatar fra den 3.-13. januar. Landstræner Janne Andersson har udtaget FC Midtjyllands Joel Andersson, der har én kamp på CV’et, til en trup, som tæller hele 12 mulige debutanter.  

Sverige har planlagt en testkamp mod Finland, som spilles den 8. januar og derudover arbejdes der på at aftale yderligere en test.  

Se hele truppen her:

Sveriges trup