11.04.2017, 12:00 | Af: Martin Dons | Foto: FC Midtjylland

FC Midtjylland skriver med Skive-talent

20-årige Frederik Brandhof har fået kontrakt i FCM, men udlejes det første halve år til Skive IK

FC Midtjylland har skrevet en fire-årig kontrakt med Frederik Brandhof, der gælder fra sommer. Den centrale midtbanespiller er en af profilerne på det Skive-hold, der i denne sæson har imponeret i 1. division og lige nu ligger på en playoff-plads til Alka Superligaen.

- Vi har fulgt Frederik gennem lang tid og kan se, at han har potentialet til at gå hele vejen og blive Superliga-spiller. Han er en god og ydmyg central midtbanespiller, der har en god vilje og indstilling til tingene. Han har i en tidlig alder allerede spillet mange kampe på 1. divisionsniveau og har i denne sæson været en vigtig det af det succesfulde Skive-hold, som ligger nummer to i 1. division, siger sportsdirektør Claus Steinlein.

Skive IK og har FC Midtjylland har gennem årene haft et godt samarbejde, og lige nu er to FCM-spillere udlejet til skibonitterne, mens flere tidligere FCM-spillere spiller i klubben. I efteråret lejes Frederik Brandhof ud til Skive IK, men bliver en del af træningsmiljøet i FC Midtjylland.

- Vi vil gerne have ham ind i vores træningsmiljø, men lejer ham ud i efteråret til Skive, så han kan fortsætte med at få kamptræning der, og så håber vi, det bliver i Alka Superligaen. Vi har et godt samarbejde med Skive og er glade for, at han kan tørne ud for klubben i efteråret, siger Claus Steinlein.

20-årige Frederik Brandhof, der har tre ungdomslandskampe på CV’et, ser frem til de nye udfordringer i FC Midtjylland.

- Jeg er selvfølgelig mega glad og stolt over kontrakten. Det er en drengedrøm, der er gået i opfyldelse, at jeg har fået lov til at skrive en fuldtidskontrakt og så med en af de største klubber i Danmark, siger Frederik Brandhof.

- Det betyder, at jeg nu kan holde 100 procent fokus på fodbolden og leve som en fuldtidsprofessionel. Det, tror jeg, kan være med til at rykke mig rigtig meget. Det vil give mig meget at blive en del af træningsmiljøet og træne med så dygtige spillere.

- Jeg skal vise, at jeg godt kan være med. At jeg kan tage et skridt op i min karriere. Nu går jeg fra 1. division til Superligaen, og det skal jeg bevise, at jeg kan være med til. Det kan være, det tager lidt tid, men jeg er sikker på, at med den træning, jeg får, skal jeg nok kunne tage næste step, siger Frederik Brandhof, der har spillet hele sin karriere i Skive IK.

- Skive er jo min klub. Jeg har været der, siden jeg var helt lille, så det er selvfølgelig lidt sørgeligt at sige farvel, men på den anden side har klubben givet mig rigtig meget med i bagagen, og jeg er meget taknemmelig for den tid, jeg har haft i Skive, siger Frederik Brandhof.

Frederik Brandhold begynder i FC Midtjylland efter sommerferien.