19.11.2019, 17:42 | Af: | Foto: FC Midtjylland

FC Midtjylland træner på den nye hybridbane i Herning

Alle interesserede er lørdag formiddag velkommen til at komme tæt på førerholdet fra 3F Superligaen, når FCM-spillerne træner på banen ved Teglpark Stadion

Banen er allerede døbt: Danmarks bedste træningsbane, og det danske landshold trænede på den nye hybridbane forud for de afgørende EM-kvalifikationskampe.

Der fulgte mange positive tilkendegivelser med fra landsholdsspillerne efter den første træning, og den officielle indvielse stod Hernings borgmester Lars Krarup for i selskab med DBU’s fodbolddirektør Peter Møller.

Nu er det så 3F Superligaens førerhold, FC Midtjylland, som for første gang betræder den unikke bane, og det sker lørdag den 23. november fra klokken 10.45 til 12.00.

Alle interesserede er velkommen til at overvære træningen og samtidig tage et nærmere kig på banen ved Teglpark Stadion tæt på FC Midtjyllands ene moderklub, Herning Fremad.

Der vil også være muligheder for at få autografer af og billeder sammen med FCM-spillerne i forlængelse af træningen.

Den nye hybridbane ved Teglpark Stadion ved Herning Fremad er den mest avancerede i Danmark, og det er samtidig landets eneste hybridbane, der er lavet med en særlig "sy-teknik", hvor en specialudviklet kunstfiber syes ned i græsset.

Banen består af 95 procent græs og fem procent fiber, og det er årsagen til, at banen føles som en græsbane for spillerne, men er langt mere holdbar end en normal bane.

Praktisk info
Dato: Lørdag 23. november 2019 
Tid: Træningsstart kl. 10.45.
Sted: Herning Fremad, Ringkøbingvej 66, 7400 Herning.