18.04.2019, 20:00 | Af: | Foto: Getty Images

FCK tog første stik i guldduellen

To mål efter hjørnespark og en kanonkugle fra N’Doye sænkede Ulvene i Telia Parken.

Skærtorsdag markerer ikke bare starten på påsken. Den markerede i år også starten på gulduellen i Superligaen. 

Torsdag aften besøgte Ulvene fra andenpladsen i ligaen nemlig FC København på førstepladsen i Parken. Opgøret må siges at være starten på den direkte kamp om guldmedaljerne. 

Og det startede ikke godt for FC Midtjylland. Det var nemlig hjemmeholdet, der dominerede kampen i Parken, mens Ulvene kun var sjældne gæster i FCK-feltet.

Evander fik dog chancen, da han meget tilfældigt fik tromlet sig igennem forsvaret. Men med Andreas Bjelland på ryggen som en rygsæk sparkede brasilianeren forbi mål. 

FCK var til gengæld skarpe i den anden ende. Efter 28 minutter bragte hjemmeholdet sig nemlig foran, da Andreas Bjelland - efter et hjørnespark - dukkede op på en returbold inde i det lille målfelt og headede FCK foran.

Ti minutter senere var den gal igen, da Dame N’Doye fik tid til at vende sig inde i FCM-feltet efter endnu et hjørnespark og sparke bolden i mål. 

FCM var tæt på at reducere inden pausen, da Onyeka listede en bold op på overliggeren. Kort efter fik Tim Sparv og Sviatchenko chancen på stregen, men bolden ville bare ikke ind. 

Dermed gik holdene til pause med en 2-0 føring til FCK. 

Anden halvleg startede, som første halvleg startede og sluttede: Med FCK i førersædet.

Og efter 63 minutter gav det pote, da Dame N’Doye endnu engang var på pletten. Angriberen fjernede Sviatchenko i en duel og løb mod målet. Alene med Jesper Hansen placerede han den sikkert til højre for keeperen. 3-0. 

FC Midtjylland-spillerne kæmpede sig mere ind i kampen efter 3-0 scoringen, men det blev aldrig rigtig farligt. 

For det meste var det indlæg mod Onuachu, som alene mod FCK-forsvaret havde svært ved at stille meget op.

Dermed endte det 3-0, og Ulvene har nu otte point op til FCK på førstepladsen i Superligaen.