06.03.2019, 16:23 | Af: Flemming Linnebjerg | Foto: Getty Images

FCM-anfører: Alt er nulstillet

Jakob Poulsen venter et møde med en ny træner og anderledes spillestil i Hobro

FC Midtjyllands anfører Jakob Poulsen havde efter onsdagens træning overskud som altid, og han har i lighed med resten af truppen og staben bearbejdet 3-3 kampen mod FC Nordsjælland mandag aften.

- Jeg ser på kampen på samme måde, som jeg gjorde umiddelbart efter slutfløjtet. Vi lavede masser af fejl, og det udnyttede FC Nordsjælland dygtigt og klogt. Vi var klar over, at boldtab kunne være farlige mod dem, og det viste sig at holde stik, siger Jakob Poulsen.

Han er stadig irriteret over, at det ikke blev til tre point, men omvendt har han ikke ligget søvnløs på grund af indsatsen mod FC Nordsjælland.

- Det er jo ikke fordi, at folk pludselig ikke kan spille fodbold. Vi tog mange dumme beslutninger på en dag, hvor mange havde en offday, og jeg har da fået bekræftet siden, at vi sagtens kan finde ud af at spille fodbold, lyder det roligt fra FCM-kaptajnen.

Fokus er for længst rettet mod fredagens opgave - en udebanekamp mod Hobro IK - og med til den kamp har Jakob Poulsen blandt andet erindringen om et flot comeback mod FC Nordsjælland.

- Jeg er tilfreds med, at vi arbejdede os tilbage mod FC Nordsjælland, men der venter os en ny og anden kamp fredag. De har fået ny træner og spiller på en anden måde end tidligere, men det vigtigste for os er, at vi har nulstillet alt efter FC Nordsjælland, og så er vi klar til at løse opgaven i Hobro, understreger Jakob Poulsen.

Opgøret mod Hobro IK fløjtes i gang fredag aften klokken 19.00.