28.09.2019, 10:49 | Af: Flemming Linnebjerg | Foto: Getty Images

FCM-anfører: Vi skal fortsat dyrke vinderkulturen

Erik Sviatchenko venter en svær opgave i søndagens hjemmekamp mod OB

FCM-anfører Erik Sviatchenko er tilbage, når FC Midtjylland søndag eftermiddag møder OB på MCH Arena.

Et opgør som den rutinerede forsvarsspiller ser frem til, og han både håber og tror, at hjemmeholdet fortsætter den gode stime i 3F Superligaen.

- Det er endnu en spændende og udfordrende opgave, og jeg forventer, at vi fortsætter i det gode flow, vi har ramt i 3F Superligaen. Senest leverede vi en stærk præstation i Parken mod FCK, og det giver naturligvis masser af gejst, siger Erik Sviatchenko.

Han var ikke med i torsdagens pokalkamp på Amager, men mod OB er han tilbage i det centrale forsvar, hvor han har leveret på et meget højt niveau i denne sæson.

- Jeg ser frem til mødet med et toptændt MCH Arena. Fansene har også været fantastiske i denne sæson, og det skal bare fortsætte mod OB. Det gør, at vi kun kan være tændte og klar til opgaven, og det er vigtigt i FC Midtjylland, at vi alle bidrager til fællesskabet. På den måde opnår vi resultater sammen, siger Erik Sviatchenko.

For ham er det centralt, at vinderkulturen dyrkes hver eneste dag i klubben, for vi er en vindende klub, som han siger, og synergieffekter er der mange af - for eksempel sammenhold og massiv støtte fra fans.

Erik Sviatchenko forventer dog ikke en let kamp mod fynboerne, selv om FC Midtjylland statistisk set står med fine kort på hånden mod netop OB.

- OB har en god trup, og på de bedste dage skaber de store problemer for alle hold i Danmark. Det har været lidt op og ned for dem i denne sæson, men der er ingen tvivl om, at vi skal møde et meget stærkt fodboldhold, og mødet kræver, at vi fremstår i den bedste udgave af os selv, hvis vi skal have nye tre point, siger Erik Sviatchenko, som udtrykker respekt for søndagens modstander.

- Respekt men ikke frygt, understreger FC Midtjyllands stærke anfører.