29.09.2019, 18:51 | Af: Flemming Linnebjerg | Foto: Getty Images

FCM-anfører: Vi skal nok komme videre

Erik Sviatchenko ærgrede sig over manglende kvalitet mod OB

FC Midtjylands anfører Erik Sviatchenko erkendte efter nederlaget mod OB, at det ikke blev til ret meget flydende fodboldspil fra hjemmeholdet på MCH Arena.

- Det gorde det godt nok ikke, men OB's gameplan var jo tydeligvis at stå mega lavt, og så er det bare svært at spille flydende og skabe et hav af chancer, sagde Erik Sviatchenko.

Han mente dog, at der blev produceret chancer - også i et antal der kunne have givet scoringer - og det var der især også bud efter de sidste 15-20 minutter.

- Mod slutningen blev det meget simpelt fra os, og vi belejrede nærmest OB'ernes mål, men deres keeper var stærk med et par fine redninger. OB havde både dygtighed og held, og det skal man også have for at vinde på MCH Arena.

Trods to nederlag på en uge er FCM-kaptajnen ikke nervøs på holdets vegne - der skal mere til at ryste os, som han siger.

- Der er stadig en positiv atmosfære, så vi skal nok komme videre. Opgøret mod OB blev en kamp, hvor vi var lidt for uskarpe, og så manglede vi den sidste kvalitet, sagde Erik Sviatchenko.