04.03.2019, 20:55 | Af: Nicolai Dupont | Foto: FC Midtjylland

FCM-comeback rakte ikke til sejr

To hurtigere Evander-kasser reddede et point til Ulvene.

Der er altid mange mål på menuen, når FC Midtjylland og FC Nordsjælland støder sammen i Superligaen. Og mandagens kamp var ingen undtagelse. 

Efter bare fem minutter begik Paul Onuachu et straffespark, da han hev to modspillere ned i feltet i forbindelse med et FCN-hjørnespark. Andreas Skov Olsen konverterede sikkert straffesparket til mål.

10 minutter senere svarede Ulvene dog igen. Et indlæg mod bagerste stolpe gled ud af feltet, hvor Mads Døhr Thychosen kom og kanonerede bolden i mål.

Det blev dog gæsterne, der gik til pause med en føring. For efter 33 minutters spil slap Andreas Skov Olsen fri på højrekanten og løb mod FCM-feltet. Her trak han ind i banen og placerede bolden flot over i modsatte sidenet i målet. 2-1 til gæsterne.

Efter pausen var det igen FCN-spillerne, der havde mest styr på tingene. Efter 57 minutter bragte indskiftede Mohammed Kudus nemlig gæsterne foran med 3-1.

Men det var langt fra slut endnu på MCH Arena.

Et kvarter senere reducerede Evander nemlig med et hårdt skud indefra feltet. Og bare to minutter senere udlignede brasilianeren for hjemmeholdet, da et langt indkast fra Kian Hansen endte for hans fødder.

FCM-spillerne pressede på i resten af anden halvleg, og især Mayron George var tæt på i flere omgange. Men bolden ville bare ikke ind. Derfor endte det uafgjort 3-3 på MCH Arena. Et resultat, der betyder, af Ulvene nu er tre point bag FC Købehavn i Superligaen.