21.07.2016, 13:13 | Af: | Foto: FC Midtjylland

FCM forlænger med Mikkel Duelund

FC Midtjylland har sikret sig underskriften på endnu et årgang-'97-talent; Mikkel Duelund

Han har været på den berømte top 40-liste over avisen The Guardians mest talentfulde fodboldspillere fra sin årgang - 1997.

En gylden årgang fra FC Midtjyllands akademi.

Nu har Mikkel Duelund sat sin underskrift på en kontrakt med ulvene, der binder ham til klubben i en fem-årig periode.

- Det er super fedt. Nu har jeg gået her i en længere periode og været uafklaret med, hvad jeg skulle, og nu har jeg fået styr på det, så det er jeg super glad for og super stolt over, siger Mikkel Duelund.

-  Jeg føler ikke jeg er færdigudviklet her, for Midtjylland har masser at give mig endnu, så derfor er det den bedste løsning for mig at blive i klubben, siger Mikkel Duelund.

Glad og stolt direktør
Bag skrivebordet er sportsdirektør Claus Steinlein mere end tilfreds med at sikre Mikkel Duelund i klubben de næste fem år.

- Der har været stor interesse for Mikkel, og det er naturligt, når vi har med så stort et talent at gøre og med det flotte efterår, han spillede i sidste sæson, siger Claus Steinlein.

Mikkel Duelund har været en del af FCM’s akademi, siden han som 14-årig kom til klubben.

Vi er altid glade for og stolte over, når vi får en spiller op fra akademiet, og Mikkel er en talentfuld spiller, der har været i førsteholdstruppen længe, og som vi er glade for at kunne beholde her i Midtjylland, siger Claus Steinlein. 

Mål for sæsonen
Der er stor konkurrence på midtbanen og kanterne hos FC Midtjylland, og derfor har der ikke været en fast plads til Mikkel Duelund i foråret

Men det vil han gerne lave om på snart:

- Holdmæssigt vil jeg gerne vinde DM-guld med holdet, og personligt vil jeg gerne have en masse spilletid og bidrage med alt det, som jeg kan, siger han.

Mikkel Duelund, der er født og opvokset i Aarhus har spillet 38 kampe og scoret syv mål for FC Midtjylland.