23.08.2020, 14:00 | Af: | Foto: Getty Images

FCM forlænger med Nicolas Madsen

Sportschef Svend Graversen ser et internationalt potentiale i 20-årige Nicolas Madsen, der har underskrevet en fireårig kontraktforlængelse

Han debuterede for FC Midtjylland i en pokalkamp på udebane mod Dalum i efteråret 2018 og står noteret for ni optrædener i 3F Superligaen i den forgange sæson.

20-årige Nicolas Madsen har været inde i en god udvikling og belønnes med en ny kontrakt, der løber frem til sommeren 2024. Et naturligt skridt fortæller midtbanespilleren. 

- Det er det helt rette sted for mig, og det er her jeg helst vil være, så jeg er naturligvis glad for at have underskrevet en ny aftale, der binder mig til FC Midtjylland. 

Den unge midtbanespiller har været inde og ude af holdet i mesterskabssæsonen. Det næste store mål er at bide sig fast på landets bedste mandskab og være med hver gang.  

- Det sidste år et gået stærkt. Jeg har budt mig til i forhold til at få chancen på førsteholdet og føler at jeg har grebet den. Det giver mod på mere, så jeg skal fortsætte med at bygge på, og forhåbentlig blive en endnu større og vigtigere del af holdet i den kommende sæson, fortæller Nicolas Madsen og uddyber om sin fortsatte udvikling:  

- Vi spiller med stor power og det går lidt hurtigere end hvad jeg har været vant til. Mine forcer er i spillet med bolden, så jeg arbejder på at dygtiggøre min duelstyrke og aggressivitet. 

Internationalt potentiale 
Nicolas Madsen kom til FC Midtjylland fra Næsby i 2015 og udmærkede sig først på U17-holdet og dernæst på U19, hvor midtbanetalentet var en bærende profil i to mesterskabssæsoner samt UEFA Youth League succeserne, hvor de ældste akademister, to sæsoner i træk, nåede kvartfinalerne, som de første danske hold i historien.  

- Nicolas har vist sit værd og bevist at han kan gøre en forskel på et højt niveau. Det så vi senest i de to opgør mod FCK, og vi glade for, at vi nu kigger ind i en fælles fremtid, hvor han i endnu højere grad skal præge Superligamandskabet, fortæller sportschef Svend Graversen og uddeler yderligere roser: 

- Hvis Nicolas fortsætter den positive udvikling, er jeg overbevist om, at vi får med en topspiller at gøre. Trænerne, Nicolas selv og vores miljø skal have cadeau for igen at have udviklet en midtbanespiller med et stort potentiale. Det næste skridt er, at han etablerer sig nationalt, men Nicolas har potentialet til at begå sig internationalt, fastslår Graversen. 

Nicolas Madsen står noteret for ni kampe i 3F Superligaen og to i Sydbank Pokalen.