08.05.2018, 19:40 | Af: FC Midtjylland | Foto: Getty Images

FCM II besejrede navnestærkt AaB-hold

FC Midtjyllands reserver besejrede AaB 3-1 på Ikast FS baneanlæg

Tirsdag eftermiddag tog FC Midtjylland imod de stribede fra Aalborg, som blev besejret 3-1 på en varm forårsdag. Netop varmen spillede da også en rolle for kampen, som bar præg af de høje varmegrader.

Artem Dovbyk stod for ulvenes første scoring, som faldt efter en stærk individuel aktion fra ukraineren. Blot otte minutter senerede udlignede nordjyderne dog ved Oliver Klitten.

Efter 33 minutters spil var Artem Dovbyk atter på pletten, hvor han blev sat godt op via en dybdebold fra Andreas Poulsen, som den nyindkøbte ukrainer omsatte til et flot mål.

Lige inden pausefløjtet lød, udbyggede midtjyderne føringen yderligere, da Michael Baidoo scorede efter flot gennemspillet angreb.

- Det var en kamp, der var præget af varmen, og det var en faktor, man kunne mærke på begge hold. Overordnet set var det en fin gang fodbold, hvor vi fik set nogle flotte mål, og det var en kamp, hvor vi formåede at tilspille os nogle gode chancer undervejs. Det var et navnestærkt AaB-hold, der mødte op i Ikast med mange superligaspillere, så cadeau til drengene, fortæller assistenttræner Lars Knudsen.

FC Midtjylland - AaB 3-1 (3-1)

'15 1-0 Artem Dovbyk
'23 1-1 Oliver Klitten
'33 2-1 Artem Dovbyk
'44 3-1 Michael Baidoo

Reservetruppen mod AaB:
Bill Hamid
Zsolt Korcsmár 
Henry Uzochokwu Unuorah
Markus Halsti
Lukas Giessing
Oskar Bloch
Mads Thychosen
Kaan Kairinen
Andreas Poulsen
Oliver Ottesen
Nicolas Madsen
Artem Dovbyk
Antonis Martis 
Sebastian Buch
Christian Tue Jensen
Casper Tengstedt
Michael Baidoo
Bozhidar Kraev