30.04.2018, 16:00 | Af: FC Midtjylland | Foto: Getty Images

FCM II blev besejret af stærkt besat FCN-mandskab

Et stærkt FC Nordsjælland-hold troppede op i Ikast og tog sejren samt tre point til tabellen i Reserveligaen

Mandag eftermiddag tog FC Midtjylland imod et stærkt besat nordsjællandsk reservehold, som tog alle tre point i Ikast Stadome via en 3-0-sejr. 

Første halvleg var en uskøn affære, som aldrig rigtig satte sig. Assistenttræner Lars Knudsen, der er i spidsen for ulvenes reserver, ærgede sig da også over manglende kvalitet.

- Jeg synes, vi smider for mange nemme bolde væk, og vi giver dem nogle dumme omstillinger, som koster dyrt i form af to mål. Ellers var vi egentlig okay med i det etablerede forsvarsspil.

- I anden halvleg er vi bedre på bolden, men vi mangler at få output på de ting, vi laver. Vi får rettet op i pausen og giver ikke lige så mange omstillinger væk, hvilket er positivt. Det er altid godt for spillerne at blive matchet på højt niveau og spille en kamp i godt tempo, afrunder Lars Knudsen. 

I anden halvleg fik ulvene faktisk tildelt et straffespark, som Artem Dovbyk tog sig af, men den unge ukrainers forsøg blev desudden reddet af FCN-keeperen.

Næste kamp i Reserveligaen spilles den 8. maj hjemme mod AaB. Helt så lang tid skal du dog ikke vente for at se FC Midtjylland i aktion. Dagen inden, mandag den 7. maj, møder superligaholdet nemlig FC Nordsjælland i et vigtigt opgør om tre point. 

KØB BILLETTER TIL FC MIDTJYLLAND - FC NORDSJÆLLAND HER 

FC Midtjylland - FC Nordsjælland 0-3 (0-2)
'8 0-1
'35 0-2
'60 0-3 

Truppen mod FC Nordsjælland:
Oliver Ottesen
Lukas Giessing
Victor Torp
Paul Onuachu
Rasmus Nicolaisen
Oskar Bloch
Sunday Oche Odeh
Mikkel Jakobsen
Kaan Kairinen
Rafael van der Vaart
Michael Baidoo
Sebastian Buch
Artem Dovbyk
Aziz Essaisi
Casper Tengstedt
Antonis Martis
Henry Uzochokwu Unuorah
Jibril Antala Abubakar
Enock Mwimba