29.04.2019, 20:55 | Af: | Foto: Getty Images

FCM rejste sig i Farum

Efter to nederlag i træk kom midtjyderne tilbage på sejrssporet i kampen mod FC Nordsjælland.

FC Midtjylland gik mandag aften på banen i Farum med ryggen mod muren. Hvis ikke midtjyderne vandt, ville mesterskabet nemlig være tabt.

Ulvene kom da også stærkt ud til kampen og tilkæmpede sig flere chancer de første ti minutter. Blandt andet havde Onuachu flere god hovestød mod mål.

Hjemmeholdet havde dog taktstokken i det første kvarter, selvom det ikke blev til de helt store muligheder foran FCM-målet. 

Efter 19 minutter kom kampens første mål. Og det var til FC Nordsjælland. Jonathan Amon kombinerede sig ind i FCM-feltet med en medspiller, inden han prikkede bolden ind via modsatte stolpe. 

Målet var en kold spand vand i hovedet på FCM-spillerne, der dog kæmpede sig ind i kampen bagefter. Det resulterede i et par chancer yderligere til Paul Onuachu og Frank Onyeka. Dog stadig uden mål.

Efter pausen var det gæsterne fra Midtjylland, der bed fra sig. Efter 50 minutter headede Dal Hende bolden mod Onuachu på kanten af feltet. Angriberen stod med ryggen til mål, men roterede bare 180 grader i takt med, at bolden nærmede sig. Og herfra helflugtede han den direkte i mål til 1-1. 

Få minutter senere var det Evander, der tog chancen fra kanten af feltet. Han måtte dog se sit skud blive blokeret og sendt til hjørnespark.

Ulvene var som forvandlet i anden halvleg. Da stadionuret havde rundet en times spil, bragte gæsterne sig foran med 2-1. Det var Marc Dal Hende, der headede et langt indkast fra Joel Andersson mod mål. Undervejs dukkede Onuachu op og forlængede hovedstødet, der gik i mål.

Med 20 minutter tilbage kom sindene i kog på stadion. Gustav Wikheim tjattede til bolden, da dommer Sandi Putros fløjtede til FCN-frispark på grund af hånd på bolden. Det fandt Victor Nelsson sig ikke i. Han skubbede normanden i ryggen, der vendte sig og skubbede tilbage. 

Det udviklede sig hurtigt til ens tørre seance, hvor mange spillere var indblandet. Sandi Putros kvitterede derfor med gult kort til en FCN-spiller og til Wikheim, mens Mumin fik direkte rødt for at slå Onyeka.

Med en mand i undertal var det alligevel FC Nordsjælland, der pressede på for en scoring i de sidste minutter. Men i overtiden satte FCM sig på tingene igen, og kørte sejren hjem.

Dermed er mesterskabet stadig en mulighed for Ulvene, der dog må sætte sin lid til, at FCK sætter en del point til i de sidste kampe.