04.11.2018, 20:27 | Af: Nicolai Dupont | Foto: Getty Images

FCM smed sejren til sidst

Ulvene var foran indtil dybt inde i overtiden, hvor Esbjerg udlignede.

Der var decideret topkamp på tapetet, da FC Midtjylland søndag aften gæstede Blue Water Arena i Esbjerg.

Superligaens 1. og 3. plads var repræsenteret i kampen, der krævede en midtjysk sejr, hvis Ulvene skulle beholde førstepladsen.

Det var som forventet en meget jævnbyrde start på kampen, hvor begge mandskaber var på bolden og skabte chancer. Som halvlegen skred frem fik gæsterne dog mere og mere styr på tingene og var tæt på flere gange. 

Blandt andet havde Joel Andersson en stor chance, hvor han på et hårdt indlæg bagerst i det lille felt ramte bolden skævt, så den røg i favnen på Jeppe Højbjerg i stedet for i mål. 

Ingen af holdene kom dog på tavlen i første halvleg.

Det gjorde de til gengæld efter pausen. Bare ét minut skulle der gå, før Jacob Sørensen bankede bolden op i det lange hjørne fra kanten af FCM-feltet.

Men gæsterne fra FCM svarede hurtigt igen. På et hjørnespark i det 50. minut headede Sviatchenko på mål. Hovedstødet blev blokkeret på stregen, hvor Alexander Scholz stod klar til at følge op. 

Og efter 66 minutter slog Ulvene til igen. Et fladt indlæg fra Mabil gled hele vejen til bagerste stolpe, hvor Onuachu nemt kunne prikke bolden i mål. 

Det var en mere blandet affære i resten af kampen, hvor begge mandskaber kom frem til chancer igen. Dybt inde i overtiden lykkedes det Esbjerg at udligne til 2-2, hvilket betyder at FCM taber et vigtigt skridt i topkampen.