04.09.2019, 09:00 | Af: Flemming Linnebjerg | Foto: Getty Images

FCM-spillere i landsholdstrøjen

Både Jens-Lys Cajuste og Frank Onyeka står foran debut for henholdsvis Sverige og Nigeria

Landsholdspausen gør, at flere spillere ikke er til stede til træningen hos FC Midtjylland i den kommende tid - i stedet er de rejst ud i verden for at repræsentere spillernes respektive landshold.

To spillere, Jens-Lys Cajuste og Frank Onyeka, gør det med lidt ekstra sommerfugle i maverne, for de står nemlig foran debut.

Jens er udtaget til det svenske U21-landshold, som hjemme møder Irland i en EM-kvalifikationskamp, mens Frank sammen med Nigerias OL-landshold ser frem mod to kampe, hvor Sudan er modstanderen.

Målmand Jesper Hansen er en del af Danmarks A-trup, som på vej mod en mulig deltagelse i EM-slutrunden møder Gibraltar og Georgien - begge kvalifikationskampe spilles på udebane.

Tim Sparv er rejst til Finland for at føre sit land an i to EM-kvalifikationskampe mod Grækenland den 5. september og Italien den 8. september, og for Tim og holdkammeraterne gælder det om at forsvare finnernes andenplads i puljen.

For Awer Mabil er rejsen noget længere, for han er en del af Australiens landshold, som på udebane møder Kuwait - opgøret er en kvalifikationskamp til VM-slutrunden i 2022 - mens Mikael Anderson er hjemme i Island, hvor han sammen med U21-landsholdet møder Luxembourg og Armenien i bestræbelserne på at nå til EM.

Endelig har FC Midtjylland også helt unge spillere i landsholdstjeneste - Oliver Sørensen og Tobias Anker (akademiet) er med på det danske U19-landshold, som på dansk grund afvikler en internordisk turnering. Her skulle Gustav Isaksen og Nikolas Dyhr også have været med, men de har begge meldt afbud på grund af skader.

Vi ønsker selvfølgelig alle spillere held og lykke i landsholdstrøjen.