05.09.2018, 10:01 | Af: Flemming Linnebjerg | Foto: Getty Images

FCM-spillere på landsholdsopgaver

Flere af de danske mestres spillere gør sig i de kommende dage på deres respektive landshold rundt omkring i verden

I landskampspausen er det ikke alle FCM-spillere, som nyder lidt ekstra fridage, for flere af dem er nemlig udtaget til opgaver i nationaltrøjen.

For eksempel 21-årige Bozhidar Kraev som er indkaldt til Bulgariens A-landshold, der spiller på udebane mod Slovenien den 6. september, mens der i Sofia venter en hjemmekamp mod Norge den 9. september.

Også Mayron George er udtaget, dog ikke til Bulgariens landshold men Costa Ricas, og den 7. og 9. september spiller Costa Rica venskabskampe mod henholdsvis Sydkorea og Japan.

Tim Sparv hører til blandt Finlands mest rutinerede landsholdsspillere, og hvis han bliver sin lægskade kvit, er han med mod Ungarn den 8. september og Estland den 11. september.

Den FCM-spiller, som har længst til landsholdshjemmekampe, er Awer Mabil, men denne gang skal Australiens bedste fodboldspillere dog samles i Tyrkiet, hvor Awer sammen med holdkammeraterne er på træningslejr fra den 4. til den 10. september.

Også Joel Andersson er indkaldt i nationens tjeneste, og han skal sammen med det svenske U21-landshold møde Ungarn på udebane den 7. september, mens en hjemmekamp mod Tyrkiet bliver næste udfordring for Joel og Sverige den 11. september.

FC Midtjylland er også repræsenteret i den danske landsholdstrøje, da Nicolas Madsen er udtaget til U19-landsholdets deltagelse i en  miniturnering i Sverige, hvor også klubkammerat Christian Tue er med.

Endelig skal det også nævnes, at de to tidligere FCM-spillere, Mikkel Duelund og Bubacarr Sanneh, ligeledes skal spille landskampe - førstnævnte for det danske U21-landshold i EM-kvalifikationen, den 7. september i Aalborg mod Finland, og den 11. september på udebane mod Litauen, mens Bubacarr forlader sin nye klub Anderlecht for at spille sammen med holdkammeraterne fra Gambia mod Algeriet den 8. september.

Stort tillykke med udtagelsen til alle - samt masser af held og lykke.