09.10.2018, 09:09 | Af: Flemming Linnebjerg | Foto: Getty Images

FCM-spillere på landsholdsopgaver

Awer Mabil skal med Australien til Kuwait, mens Joel Andersson sammen med det svenske U21-landshold spiller gruppefinale i EM-kvalifikationen

Som det var tilfældet i sidste landskamppause, har FC Midtjylland også denne gang en række spillere ude for at tjene deres respektive lande på fodboldbanen.

Det finske fodboldforbund håber givetvis på scoringer fra Tim Sparv, som er udtaget til Finlands to Nations League-kampe mod henholdsvis Estland på udebane og Grækenland på hjemmebane.

Nations League-kampe venter der også på Bozhidar Kraev, som sammen med Bulgarien spiller hjemme mod Cypern og ude mod Norge, mens Awer Mabil stiller op til en venskabskamp sammen med resten af Australiens landshold – modstanderen er Kuwait på udebane.

Mayron George er igen indkaldt til Costa Ricas landshold, som afvikler to venskabskampe mod henholdsvis Mexico og Columbia – begge opgør spilles på latinamerikansk græs. For Joel Andersson er der udsigt til svensk græs, når han sammen med Sveriges U21-landshold spiller gruppefinale i EM-kvalifikationen på hjemmebane mod Belgien – opgøret spilles den 16. oktober.

Sidst men slet ikke mindst er unge Nicolas Madsen og Japhet Sery indkaldt til det danske U19-landshold, som skal til Finland for at spille EM-kvalifikation mod Finland, Estland og Italien.

Vi ønsker alle landsholdsaktuelle spillere masser af held og lykke, og vi glæder os til at se jer tilbage i Midtjylland igen.