19.06.2018, 15:40 | Af: FC Midtjylland | Foto: Getty Images

FCM-sportschef: Vi glæder os helt vildt til europæiske kampe

Sportschef, Svend Graversen, sætter ord på tirsdagens lodtrækning, der parrede ulvekrigerne med FC Astana eller FK Sutjeska

FC Astana fra Kasakhstan eller FK Sutjeska fra Montenegro. En af de to klubber bliver FC Midtjyllands modstander, når anden kvalifikationsrunde til Champions League går i gang, og umiddelbart peger det i retning af et møde med FC Astana, som i sæsonen 2015/16 var med i Champions League-gruppespillet.

FC Midtjylland spiller på udebane først, den 24./25. juli, og så er der returopgør på MCH Arena den 31. juli/1. august, hvor FC Midtjylland får brug for massiv støtte fra klubbens mange loyale fans.

Tirsdagens lodtrækning blev fulgt tæt hos FC Midtjylland, og sportschef Svend Graversen er overordnet tilfreds med udfaldet af lodtrækningen – om end der også venter udfordringer.

- Sportsligt venter der en modstander, som giver os muligheder, og vi glæder os helt vildt, siger Svend Graversen, som dog understreger, at lodtrækningen ikke gav FC Midtjylland en decideret let modstander.

- Det bliver svært uanset hvad, og så bliver vi selvfølgelig udfordret på logistikken, da Astana, hvis det bliver dem, er placeret noget længere væk, end vi er vant til. Det bliver heller ikke den letteste opgave at skaffe informationer om dem, men det løser vi.

Svend Graversen mener ikke, opgaven skal gøres sværere, end den er, og i samme ombæring betoner han vigtigheden af at vinde samlet.

- Betydningen af en samlet sejr er enorm, for så bliver vi seedet på den videre færd. Der venter os under alle omstændigheder to opgør, hvor vigtigheden simpelthen ikke kan overvurderes, slår FCM-sportschefen fast.

Få din egen plads, når vi skal forsvare guldet og jagte succes i Champions League.
Se alle fordele her