04.02.2020, 14:15 | Af: | Foto: FC Midtjylland

Først test i Dubai: Livestream træningskampen

I morgen eftermiddag spiller vi den første testkamp i Dubai. Modstanderen er Shandong Luneng og du kan livestreame opgøret via FCM TV

Onsdagens træningskamp mod Shandong Luneng spilles kl. 14:00 dansk tid (kl. 17:00 lokal tid) og kan livestreames via FCM TV

De nye får spilletid
Efter flere gode og intensive træningspas ser cheftræner Brian Priske frem mod den første testkamp på træningslejren, hvor der gives uofficiel debut til Dion Cools og Ronnie Scwartz, der begge sluttede sig til FC Midtjylland på transfervinduets sidste dag.  

- Vi er fortsat på et stadie, hvor vi gerne vil se mange spillere i aktion. Det betyder også, at vores nye spillere får kampminutter, så de kan få lov at vise hvor de står fysisk og ligeledes hvad de kan bidrage med til holdet. 

Med bare 13 dage til 3F Superliga-premieren mod Lyngby, skal man dog ikke forvente at se et helt nyt hold efter pausen, som det var tilfældet mod Esbjerg og Silkeborg.

- Vi nærmer os sæsonstart og derfor er det vigtigt, at vi får bygget på i forhold til relationerne og bragt kvalitet ind i spillet, fortæller Brian Priske. 

Kinesisk modstand
Modstanderen Shandong Luneng sluttede på femtepladsen i den bedste kinesiske række sidste år og forbereder sig nu til den nye sæson i Dubai. Truppen rummer flere kendte navne - mest iøjnefaldende er de tidligere Premier League-spillere Graziano Pelle og Marouane Fellaini, som tørnede ud for henholdsvis Southampton og Everton/Manchester United.  

Hvis du befinder dig i Dubai, er du velkommen til at overvære kampen, som spilles på JA Centre of Excellence - der er gratis adgang.