31.08.2016, 14:00 | Af: | Foto: Getty Images

Forsvarstalent udlejes til Lyngby

Alexander Munksgaard tørner ud for superligakollegerne i kongeblåt resten af sæsonen

Han har allerede i denne sæson kæmpet sig til en plads på bænken til hovedparten af kampene, men det er kun blevet til et enkelt indhop.

Det skal der nu laves om på for 18-årige Alexander Munksgaard, der er lejes ud til Lyngby Boldklub for resten af sæsonen i jagten på endnu flere superliga-minutter.

- Jeg er spændt på at flytte til Sjælland. Jeg er en ung jyde, men det bliver spændende at komme ud og prøver grænser af, og jeg glæder mig til at komme til Lyngby og jagte spilletid, siger Alexander Munksgaard.

- Jeg havde en god opstart i FC Midtjylland, men nu kom Lyngby på banen, og jeg tror, at det er det rigtige for mig at komme ud og få noget erfaring og nogle superligaminutter, siger Vind-knægten, der har gået på ulvenes fodboldakademi.

Kan blive superligaprofil
Sportsdirektør Claus Steinlein ser det ligeledes som en god mulighed for Alexander Munksgaard at tørne ud for superligakollegerne for resten af sæsonen, men slår samtidig fast, at Munksgaard fortsat er en spiller, man tror på.

- Alexander er en god fyr og en god ambassadør for FC Midtjylland, og han er en af de spillere, vi gerne vil have på græs, for vi er sikre på, at han bliver en superligaprofil i FC Midtjylland på sigt, siger Steinlein, som glæder sig over, at den unge højre back kommer over i Lyngbys gode miljø.

- Han kommer over til en dygtig træner i David Nielsen, som har vist, at han er dygtig til at arbejde med unge mennesker. Samtidig passer den måde, som Lyngby spiller fodbold på, perfekt i forhold til Alexanders udvikling. Lyngby har vist, at de er dygtige til at udvikle talenter, så vi er glade for muligheden både på egne og Alexanders vegne, siger Steinlein.

Alexander Munksgaard fik sin debut for FC Midtjylland for godt et år siden, da han begyndte på højre back i udekampen mod SønderjyskE. I alt står den tidligere akademispiller noteret for fire kampe for ulvene.