21.05.2019, 17:00 | Af: Flemming Linnebjerg | Foto: Getty Images

Frank Onyeka forlænger med fem år

Den slidstærke midtbanespiller ser frem til at fortsætte sin fine udvikling i trygge rammer hos FC Midtjylland

Så er der gode nyheder til alle FC Midtjylland-fans.

21-årige Frank Onyeka har sat sin underskrift på en femårig forlængelse med de nykårede pokalmestre, og det får smilet frem hos den arbejdsomme midtbanespiller.

- Jamen, jeg er meget glad. Selvfølgelig. FC Midtjylland er en fantastisk klub at være i både som spiller og menneske, og jeg ser frem til at fortsætte min udvikling i de kommende år, siger Frank Onyeka.

Han kom til FC Midtjylland og det kolde nord fra FC Ebedei i Nigeria i 2015, og siden har han imponeret med sin arbejdsradius samt en enorm fysisk styrke, og uden for banen supplerer han sine fodboldmæssige kvaliteter med sit ydmyge væsen.
Frank Onyeka har i denne sæson spillet 21 Superligakampe og scoret fire mål – i alt står han noteret for 47 kampe for FC Midtjylland.

- Jeg fortsætter med at arbejde stenhårdt, og mit mål er at blive en fast del af startformationen i klubben. Det har været et fornuftigt forår for mig, så det er et godt afsæt til de kommende års arbejde, siger Frank Onyeka.

Sportschef Svend Graversen kalder Onyeka for en hårdtarbejdende og fysisk stærk spiller, som de seneste måneder for alvor har manifesteret sig på Superligaholdet.

- Vi taler om en spiller, der igennem flere sæsoner har udviklet sig meget positivt i vores miljø, og på det seneste er han for alvor trådt i karakter. På længere sigt ser vi ham som en del af vores centrale midtbane, og vi ved, han er et ydmygt menneske, som vil arbejde hårdt for at nå sine mål, siger Svend Graversen.

Vi ønsker Frank Onyeka et stort tillykke med forlængelsen - vi glæder os til de kommende fem år.