17.01.2019, 10:30 | Af: Flemming Linnebjerg | Foto: FC Midtjylland

Frederik Brandhof skifter til Viborg FF

FC Midtjylland siger farvel til en stærk personlighed og god fodboldspiller, som har underskrevet en kontrakt gældende til sommeren 2021 med 1. divisionsklubben

FC Midtjylland og Frederik Brandhofs veje skilles.

Den 22-årige midtbanespiller skifter med øjeblikkelig virkning til 1. divisionsklubben Viborg FF, hvor han har underskrevet en kontrakt for de næste 2 ½ år.

FC Midtjylland hentede i sommeren 2017 Frederik Brandhof i Skive IK, hvor han trods sin unge alder var en stor profil, men længslen efter fast spilletid gør, at han nu skifter til Viborg FF.

- Frederik er en god og dedikeret fodboldspiller, og selvfølgelig anerkender og respekterer vi, at han søger kontinuerlig spilletid i en anden klub, siger FC Midtjyllands sportschef Svend Graversen.

Frederik Brandhof fik sin debut for FC Midtjylland i pokalkampen mod Dalum i september 2018, men han nåede ikke at få sin Superligadebut for klubben – til gengæld var han i to omgange med succes udlejet til Skive IK i løbet af sin tid i FC Midtjylland.

- Vi siger farvel til en spiller, som har været stærk for vores træningsmiljø – Frederik er en stor personlighed, som hele vejen arbejdede stenhårdt på at blive bedre, og vi ønsker ham masser af held og lykke, siger Svend Graversen, som ligeledes glæder sig over, at der, trods lokalrivaliseringen, stadig er gode forbindelser mellem Viborg FF og FC Midtjylland.

- Skiftet til Viborg FF er det bedste for mig i forhold til at udvikle mig som fodboldspiller. Jeg havde lange udsigter til spilletid i FC Midtjylland, og nu ser jeg frem til at blive en del af Viborg FF, som er en klub, jeg kender, og som er godt placeret i toppen af den næstbedste række, siger Frederik Brandhof, som tager mange gode ting med sig fra FC Midtjylland – trods den manglende spilletid.

- Min mentale robusthed er i hvert fald udviklet ved at træne meget og spille lidt, som Frederik Brandhof siger med et skævt smil:

- Jeg har været en del af et godt miljø med sindssyg god træning, og jeg ved, hvad der skal til for at være den bedste udgave af sig selv på højeste niveau. Det er blandt andet det, jeg tager med mig videre, siger Frederik Brandhof, som har første træningsdag i Viborg FF i dag.

Tak for det hele, Frederik – og du ønskes alt det bedste fremover.