05.03.2020, 15:58 | Af: Flemming Linnebjerg | Foto: Getty Images

Fremtidens mand forlænger med FC Midtjylland

18-årige Nikolas Dyhr har underskrevet en halvårlig forlængelse af sin kontrakt med klubben

Trods sin unge alder har han allerede bevist sig på FC Midtjyllands bedste mandskab.

Nikolas Dyhr, 18-årig venstre back, har skrevet under på en halvårlig forlængelse af sin kontrakt med FC Midtjylland, som nu løber til udgangen af 2024, og sportschef Svend Graversen skjuler ikke, at Nikolas Dyhr er fremtidens mand i klubben.

- Det er han i høj grad. Nikolas beviste allerede i efteråret 2019, hvad han er i stand til at levere, og vi glæder os til i fællesskab at bygge på det i forvejen stærke fundament, for Nikolas spiller helt sikkert en væsentlig rolle i fremtidens FCM, siger Svend Graversen.

Nikolas Dyhr kom til FC Midtjylland fra AC Horsens i sommeren 2016, og efter en omskoling til venstre back har karrieren for alvor taget fart.

I skrivende stund står han allerede noteret for 15 kampe på klubbens bedste mandskab, han er en fast del af de danske ungdomslandshold, og i sommeren 2019 blev han en fast del af FC Midtjyllands Superligatrup.

- Forlængelsen er jo et udtryk for, at klubben er glad for det arbejde, jeg udfører, og det er selvfølgelig dejligt, siger Nikolas Dyhr, som med sine 18 år har mange gode fodboldår foran sig.

- Jeg minder mig selv om, at jeg kun er 18 år – men også at jeg har bevist mig på højeste hylde – så nu handler det om at holde fast i den udvikling, siger FCM-spilleren, som blandt andet ser frem til arbejde med sin offensive kompetencer.

- Det defensive har jeg nogenlunde styr på, synes jeg, mens udviklingen af mit offensive spil skal i fokus. For eksempel skal jeg oftere bringe mig selv i positioner til indlæg, siger Nikolas Dyhr.