30.05.2017, 14:00 | Af: | Foto: Getty Images

Gemmer skifter til Fremad Amager

Den tidligere akademispiller Jonas Gemmer skifter til Fremad Amager efter sit lejeophold i AC Horsens

FC Midtjyllands talentfulde midtbanespiller Jonas Gemmer, som i denne sæson er udlejet til AC Horsens, skifter efter sæsonen til Fremad Amager i 1. division.

Gemmer, der har fået sin fodboldopvækst på FC Midtjyllands akademi, fik debut for FC Midtjylland allerede som 17-årige, da han begyndte på den centrale midtbane i hjemmesejren på 2-1 over FC Nordsjælland i 2013.

I de seneste to sæsoner har 21-årige Jonas Gemmer været udlejet til AC Horsens, og i denne sæson er det foreløbigt blevet til 22 kampe for oprykkerne. Senest spillede han første halvleg i østjydernes vigtige 3-2-sejr over Esbjerg fB.

- Jonas er en talentfuld spiller, som i denne sæson har gjort det godt i AC Horsens. Han har nået en alder, hvor det er vigtigt at spille fast, og i FC Midtjylland er der hård konkurrence på hans position, og derfor har vi givet Gemmer lov til at søge nye udfordringer. Vi vil gerne takke ham for hans tid i klubben og ønsker ham held og lykke i Fremad Amager, siger sportsdirektør Claus Steinlein.

Jonas Gemmer nåede i alt seks kampe for FC Midtjylland fordelt på tre superligakampe, to pokalkampe og en enkelt europæisk kamp.