01.06.2016, 10:00 | Af: | Foto: Getty Images

Gemmer tager en sæson mere i AC Horsens

Midtbanetalentet udlejes for den kommende sæson til superligaoprykkerne

Jonas Gemmer har med stor succes været udlejet til AC Horsens i denne sæson. Og midtbanetalentet kan se frem til at fortsætte sin gode udvikling hos superligaoprykkerne.

Midtjylland og AC Horsens er nemlig blevet enige om en lejeaftale, som gælder for hele den kommende sæson.

- Gemmer har gjort det rigtig godt i AC Horsens, hvor han har spillet mange kampe. Kan han spille fast for dem i Alka Superligaen, vil det være det bedste for hans udvikling, og derfor har vi vurderet, at en ny lejeaftale med AC Horsens er en god ide, siger sportsdirektør Claus Steinlein.

Selv glæder Gemmer sig til endnu en sæson hos AC Horsens, der med sin tredjeplads i Bet25 Ligaen sikrede sig oprykning til Alka Superligaen.

- Jeg er rigtig glad og stolt over, at AC Horsens igen vil leje mig. Det betyder meget at blive i Horsens og fortsætte min gode udvikling. Og at det bliver i Superligaen er bare et ekstra plus, siger Jonas Gemmer.

- Jeg er rigtig tilfreds med min sæson i AC Horsens. Jeg er startet inde i alle kampe med undtagelse af en, og det var derfor jeg tog derned - for at få spilletid og masser af erfaringen på seniorniveau, siger Gemmer.

Jonas Gemmer er noteret for 12 kampe og et mål for AC Horsens.