12.08.2018, 23:46 | Af: | Foto: Getty Images

George efter sit første mål: Jeg er her for at score

Mayron George var en glad mand efter sin første scoring for FC Midtjylland og han lover at der er flere på vej

Tre mål, tre point og en ny mand på måltavlen. Det midtjyske sommerindkøb Mayron George takkede trænerteamet for tilliden og åbnede sin personlige målkonto for Ulvene, da han i det 85. minut nettede til stillingen 3-0 mod AC Horsens. Den stærke costaricaner var naturligvis glad efter slutfløjtet, hvor han satte ord på din scoring.   

- Jeg synes det er et godt mål. Der kommer er skarpt indlæg fra Thychosen og jeg løber mod bagerste stolpe, hvor jeg tilkæmper mig en god position. Jeg kommer først op og header den ind. 

Angribere bliver målt og vejet på scoringer og det var derfor en lettet George, der trådte ud af omklædningsrummet med et stort smil på læben. Og scoringen har givet blod på tanden, så de midtjyske fans har mere i vente. 

- Det er en fantastisk følelse. Jeg er her for at score mål og for at hjælpe holdet, så det er dejligt at stemple ind og åbne den konto. Jeg er glad og stolt over målet og selvfølgelig over de tre point, og nu vil jeg fortsætte i samme spor. 

George havde første arbejdsdag i det midtjyske den 1. juli og han fortæller om en god opstart i klubben, hvor det hårde arbejde begynder at give afkast. 

- Spillerne og staben har taget godt imod mig, så jeg føler mig hjemme her. Jeg nærmer mig topformen og arbejder hårdt hver eneste dag, for at få de sidste procenter med.

Allerede på torsdag er der igen fodbold på MCH Arena, når Ulvene jagter gruppespillet i Europa League, og spørg man angriberen selv, så skal måltotalen udvides.   

- Jeg ser hele tiden frem mod den næste kamp og jeg vil fortsætte med at score mål, så vi sammen kan indfri vores forventninger. Nu gælder det Europa League og her vil jeg også på tavlen, afslutter George med et glimt i øjet. 

Du kan se Mayron George og de andre Ulvekrigere i aktion torsdag kl. 19:00, når The New Saints fra Wales gæster MCH Arena til returopgøret i Europa League. Køb din billet her: 

Europa League: FCM - The New Saints