21.03.2016, 14:27 | Af: | Foto: FC Midtjylland

Glade fans var til åbent stadion

120 fans var mandag mødt op på MCH Arena for at komme bag de lukkede døre på MCH Arena

Store som små fik mandag en grundig rundvisning på FC Midtjyllands MCH Arena, da de i døren først blev mødt af Lupus, der kom rundt for at give high-fives til de yngste.

En af de fremmødte på den tidlige tur var Magnus Anneberg Holm på syv år, der besøgte stadion sammen med sin fætter.

- Jeg har været til tre kampe herinde før. Den ene gang løb jeg på banen med Lupus mod Esbjerg, fortæller Magnus Anneberg Holm stolt.

Efter Magnus og de andre var blevet introduceret til rundvisere og hinanden, gik turen op i de to lounges og de otte skyboxe, hvor de fik et par røverhistorier og kunne se den gode udsigt.

Derefter kom de ned til selve banen, hvor de fik lov til at sidde på udskfiftningsbænken og i trænerens stol.

Herefter kom højdepunktet for Magnus Holm, da de kom ind i omklædningsrummet og sad på de pladser, som Superligaspillerne sidder på til kampdagen.

- Det var rigtig sjovt at se omklædningsrummet og se alle spilletrøjerne, siger Magnus Anneberg Holm, 7 år.

Da forældre og børn næsten havde fået fyldt kamerahukommelsen på telefonerne i omklædningsrummet, kom fire spillere forbi for at skrive autografer og få taget de sidste billeder sammen med børnene.

- Det var fedt at få autograferne, siger Magnus Holm, der tidligere har mødt Rømer og Olsson, men ikke før har mødt Pusic, Bak, Andersson og Novak, der var spillerne, der kiggede forbi på den tidlige tur.

Åbent stadion-arrangementet sluttede med en fransk hotdog og en gavepose i Ulveshoppen.

Her kan du se billeder fra åbent stadion på vores Facebookside.