14.12.2019, 15:31 | Af: Flemming Linnebjerg | Foto: Getty Images

God stemning inden årtiets sidste kamp

Cheftræner Brian Priske forventer en vanskelig afslutning på 2019 - søndagens modstander på MCH Arena er AGF

FC Midtjylland jagter sin niende sejr i træk, når klubben søndag aften slutter dette årti af med en hjemmekamp på MCH Arena.

Gæsterne er AGF, som efter et stærkt efterår indtager tredjepladsen i 3F Superligaen, og cheftræner Brian Priske forventer da heller ikke nogen let opgave.

- Det bliver helt sikkert en svær opgave for os. AGF har leveret et meget stærkt efterår, hvor de har hantet mange point, og med deres fine struktur på holdet, volder de problemer for alle modstandere, mener Brian Priske, som blandt andet hæfter sig ved kontinuiteten i AGF's resultater.

- I mange kampe har de leveret på et højt niveau, og de har fået resultaterne med sig. De har sat stimer sammen med sejre, og derfor er de også nummer tre lige nu, siger Brian Priske, som ikke fokuserer så meget på, at der er udsigt til niende sejr i træk for FC Midtjylland.

- Det er langt vigtigere for mig, at vi presser den sidste kvalitet ud af den enkelte og holdet, og det er vigtigt, at vi alle er bevidste om, hvor fokus skal rettes hen.

Cheftræneren må undvære en karantæneramt Frank Onyeka, men der er masser af kvalitet i truppen i forhold til at undvære en ellers stærkt spillende Onyeka, som senest kronede en flot indsats i Brøndby med sejrsmålet, så den udfordring bliver håndteret.

- Vi angriber denne kamp, som var den enhver anden kamp i løbet af sæsonen, lover Brian Priske, som oplevede højt humør i truppen i forbindelse med lørdagens træning, hvor flere FCM-fans var mødt frem for at sige tak for et stærkt efterår.

- Spillerne har gjort det fremragende i dette efterår, og jeg synes faktisk, at humøret har været i top hele vejen. Vi har igen haft en fin træningsuge, hvor vi skruede lidt ned først på ugen, mens vi de seneste dage har hævet niveauet på alle områder. Det er dejligt med den gode stemning, og det er fedt at være en del af et hold, som leverer så fremragende, siger Brian Priske inden årtiets sidste kamp på MCH Arena.

Opgøret mod AGF fløjtes i gang søndag klokken 18.00, og kampbolden bliver leveret af fodboldkommentator og -ekspert, Stig Tøfting, som kommer gående efter sidste etape af Stigminoen, som han tvang sig selv ud på ved ikke at tro på FCM-mandskabet i Brøndby.