01.09.2019, 20:51 | Af: Flemming Linnebjerg | Foto: Getty Images

Gustav Isaksen glad for hjemmebanedebut

Den 18-årige offensivspiller lavede endnu et flot indhop, da Brøndby IF blev slået 1-0 på MCH Arena

For en uge siden debuterede han for FC Midtjylland i Haderslev, og sluttede af med at holde en fremragende debutant-tale efter 2-0 sejren over Sønderjyske.

Søndag aften blev Gustav Isaksen så sendt på banen i Herning, hvor små 11.000 tilskuere så værterne vinde med 1-0 og dermed sikre sig førstepladsen i 3F Superligaen.

- Det er både vildt og surrealistisk, for det her er noget, jeg har drømt om i mange år. Nu står jeg midt i det, og det er altså også fedt og sjovt, sagde Gustav Isaksen, som også mod Brøndby IF viste flere prøver på sin kunnen med bolden, men han mærkede dog også fysisk modstand i nærkampene med Jung.

- Den slags ture får jeg nok mange af i den første tid, lød det afslappet fra den 18-årige offensivspiller.

- Jeg er glad for og stolt af min hjemmebanedebut, og det handler om at spille, som jeg plejer at gøre. Det går dog ikke alene, for så snupper de andre bolden, så i situationer skal jeg også holde på bolden. Det vigtigste var sejren, og nu kan vi gå ind til landsholdspausen som nummer et, sagde en smilende Gustav Isaksen, som også var efterspurgt af pressen efter opgøret.

En DR-journalist skulle lige sikre sig, hvor Gustav Isaksen egentlig stammer fra, og på det spørgsmål svarede han højt og tydeligt:

- Roslev.