13.04.2019, 11:56 | Af: Flemming Linnebjerg | Foto: Getty Images

Gustav Wikheim: Ingen panik

FC Midtjyllands offensive profil håber snart at genfinde tidligere tiders storform

Gustav Wikheim glæder sig til søndagens hjemmekamp mod OB.

Nordmanden er hastigt på vej tilbage til topformen efter en skadespause, og han kan ikke få nok af kamptræning for at genfinde den form, som har gjort ham til en af FC Midtjyllands store, offensive profiler.

- Det er gået lidt op og ned efter min skade, men det tager bare tid at finde tilbage til det niveau, jeg havde inden skaden. Det er selvfølgelig frustrerende, men jeg arbejder stenhårdt for at genfinde formen, siger Gustav Wikheim.

Søndag venter en hjemmekamp mod OB, og Wikheim erkender, at det flydende FCM-spil lader vente på sig.

- Det har ikke været godt indtil nu, men hver dag arbejder vi på at ændre det. Vi ville gerne have haft to sejre i stedet for to uafgjorte kampe i mesterskabsslutspillet indtil nu, men sådan er det ikke gået. Vi ved, vi har kvaliteten, så der er ingen panik, siger Gustav Wikheim, inden mødet med en modstander, som over de seneste mange måneder har udviklet sig til en fortjent plads i toppen af dansk fodbold.

- I Esbjerg havde vi chancerne til at lukke kampen, så vi har blandt andet haft fokus på afslutningsspillet i løbet af ugen, og jeg har en god følelse i forhold til at forløse det potentiale, vi ved, der findes i holdet. Vi skaffer os chancerne i stort set alle kampe, så nu handler det om at omsætte dem, hvilket vi har kæmpet lidt med. Forhåbentlig er det et overstået kapitel, og efter en god træningsuge skal vi vise det mod OB, siger Gustav Wikheim.

Opgøret mod OB fløjtes i gang på MCH Arena søndag klokken 18.00.

Vil du være blandt de første til at få besked om billetpriser og -pakker til pokalfinalen, så skriv dig op nedenfor.
Skriv dig op her