02.07.2019, 15:10 | Af: | Foto: FC Midtjylland

Hollandsk modstand i Polen

I morgen spiller FC Midtjylland næstsidste test mod Vitesse på RemeSPORT Sports Centre i Opalenica. Kampen fløjtes i gang kl. 17:00

Når FC Midtjylland i morgen eftermiddag løber på banen i Opalenica, er det næstsidste test inden  Superliga-premieren og trænerteamet forventer at se så mange spillere i aktion som muligt. 

- Vi havde mange i spil mod Esbjerg fB og vi kommer også til at bruge mange spillere mod Vitesse. På den måde får alle lov at vise sig frem og samtidig kan vi fordele belastningen, så vi får træningspas med høj intensitet, fortæller cheftræner Kenneth Andersen. 

I går slog han dog også fast, at staben selvfølgelig har øje for, hvem der gør sig bedst til i forhold til Superliga-premieren.

- En træningslejr er også en mulighed for at komme tættere på holdet, der skal spille Superliga-fodbold om kort tid, og sådan bliver det også for os. Derfor vil vi nok ikke skifte så meget ud i den sidste testkamp mod Lech Poznan. 

Om Vitesse Arnhem
Onsdagens hollandske modstander sluttede som nummer fem i Æresdivisionen med 53 point i 34 kampe, hvorefter de spillede sig i play-off finalen om en billet til denne sæsons Europa League. Her endte det dog med et samlet nederlag på 3-1 til Utrecht, hvorfor den kommende sæson ikke byder på europæisk fodbold. 

Vitesse er stiftet i 1892 og de hentede de seneste store triumf i 2017, hvor klubben fra Arnhem vandt pokalturneringen med en 2-0 sejr over AZ Alkmaar. Holdet ledes af den tidligere russiske landstræner Leonid Slutsky og har dansk islæt i form af den tidligere AaB’er Rasmus Thelander. 

Forud for denne sæson har klubben blandt andre sagt farvel til den tidligere Manchester United-spiller Alexander Büttner, samt den udlejede duo Charly Musonda og Martin Ødegaard, som returnerer til henholdsvis Chelsea og Real Madrid. Til onsdagens kamp må cheftræner Slutsky endvidere se bort fra Thulani Serero, der fortsat spiller AFCON med Sydafrika. Til gengæld har hollænderne tilgangene Armando Obispo, Jay-Roy Grot og Tomáš Hájek til rådighed. 

Vitesse har udtaget følgende trup: Remko Pasveer, Bilal Bayazit, Jeroen Houwen, Vyacheslav Karavaev, Julian Lelieveld, Danilho Doekhi, Armando Obispo,Rasmus Thelander, Max Clark, Tomáš Hájek, Matúš Bero, Navarone Foor, Richie Musaba, Mukhtar Ali, Patrick Vroegh, Yassin Oukili, Bilal Ould-Chikh, Tim Matavž, Oussama Darfalou, Thomas Buitink, Bryan Linssen, Jay-Roy Grot, Hilary Gong. 

Følg kampen
Kampen mod Vitesse sparkes i gang kl. 17:00 på Remes Sports Centre i Opalenica, mens den sidste test spilles lørdag kl. 17:00 på Lech Poznans hjemmebane Stadion Miejski. 

Opgøret mod Vitesse kan streames her:

https://youtu.be/LOyfp_JU23I