22.04.2019, 20:04 | Af: | Foto: Daniel Stentz

Hurtig føring var ikke nok mod Brøndby

Ulvene måtte for anden kamp i træk gå fra banen med et nederlag, da Brøndby vandt 2-1 på MCH Arena.

Begge mandskaber var desperate efter en sejr i mandagens superligaopgør, hvor Brøndby besøgte MCH Arena. 

FC Midtjylland-spillerne gik til kampen med et 3-0 nederlag i Parken frisk i erindringen, mens Brøndby stadig ikke havde vundet i mesterskabsspillet.

Det var hjemmeholdet, der viste sig farlige som de første. Efter ni minutter stillede Kian Hansen sig klar på højrekanten og sendte et langt indkast ind mod forreste stolpe. Her blev indlægget forlænget op på overliggeren af en brøndbyspiller, inden Mark Dal Hende fulgte op og headede bolden i mål.

Glæden varede dog kort for Ulvene. For bare tre minutter senere satte brøndbykeeper Marvin Schwäbe et kontraangreb igang. Simon Hedlund løb fra FCM-forsvaret og sparkede bolden ind bag Jesper Hansen i FCM-målet.

Gæsterne satte sig på kampen i de følgende minutter, men uden at komme yderliger på tavlen. Det lykkedes heller ikke for hjemmeholdet, der tog over igen med et kvarters tid tilbage af første halvleg. 

Derfor gik holdene til pause med 1-1 på tavlen. 

I anden halvleg bølgede spillet frem og tilbage. Begge mandskaber skiftedes til at slå kontra på hinanden. 

Efter en times spil fik hjemmeholdet den hidtil største chance i anden halvleg. Paul Onuachu sendte Mabil dybt. Australieren skød mod mål, men Schwäbe fik lapperne på. Returen endte hos Onuachu, som studsede bolden over målmanden, der dog lige fik fingerspidserne på, inden Gammelby på målstregen headede den helt ud til hjørnespark.

Og Gammelby viste sig også vigtig for Brøndby i den anden ende. Efter 76 minutter tog han nemlig chancen og skød mod mål fra 30 meter. Hans skud blev rettet af af Scholz, og bolden fløj i en blød bue over Jesper Hansen og ind i FCM-målet. 

Det lykkedes ikke hjemmeholdet af komme tilbage i kampen, og Ulvene taber dermed for første gang i to år to kampe i træk i Superligaen.