15.06.2016, 09:50 | Af: | Foto: Getty Images

Hurtige fans skal spille fodboldgolf med superliga-spillerne

Fodboldgolf-billetter revet væk på under 24 timer af nyhedsbrevs-modtagere

Det gik stærkt, da FC Midtjylland satte pladser til en omgang fodboldgolf med superligatruppen til salg. På under 24 timer havde modtagere af FC Midtjyllands nyhedsmail grebet chancen for at dyste mod Sisto, Poulsen, Duelund og resten af FCM-spillerne i fodboldgolf.

Fodboldgolfarrangement foregår på Filskov Kro fredag den 17. juni med start klokken 15.00, hvor Faxe Kondi er hovedsponsor for eventet, mens der er gode præmiere på højkant fra både Bravo Tours og Ejner Hessel.

Læs også: Tilmeld dig FC Midtjyllands nyhedsbrev her

Selv om billetterne til arrangement er revet væk, så er der fortsat mulighed for at kigge forbi fodboldgolfbanen på Filskov Kro og blive en del af en hyggelig eftermiddag, hvor spillerne er på slap line, når de konkurrere mod fans i alle aldre på 18-hulsbanen. Der er naturligvis mulighed for alle for at få autograferne af spillerne.

Missede du chancen for at spille mod spillerne, kan du stadig nå at konkurrere på banen. Du kan nemlig nå at deltage i årets største danske fodboldgolfturnering – Filskov Kro OPEN d. 24-26. Juni – med en præmiesum på min. 50.000 kroner.  Alle kan være med, ung som gammel, øvet eller mindre øvet.

Og der er store pengepræmier på højkant. Førstepladsen belønnes med 7.500 kroner samt et gavekort på et fodboldgolfophold for to personer til en værdi af 1796 kroner. Herudover er der præmier til bedste U18 spiller, dagens bedste runder og meget mere. Du tilmelder dig på www.filskovkrofodboldgolf.dk