09.03.2018, 13:25 | Af: FC Midtjylland | Foto: FC Midtjylland

J. Hansen: Grænseoverskridende at stå i ringen med Dina Thorslund

Jesper Hansen og Andreas Poulsen har besøgt Dina Thorslund forud for hendes VM-kamp lørdag aften

FC Midtjyllands stjernekeeper Jesper Hansen skiftede målmandshandsker ud med boksehandsker, da han sammen med stortalentet Andreas Poulsen besøgte Dina Thorslund forud for hendes VM-kamp i morgen mod Alicia Ashley i Struer Energi Park.

“Det er vigtigt for FC Midtjylland at hylde og anerkende den region, vi er en del af – og det er vigtigt for os spillere at hylde og anerkende sportsudøvere, der – ligesom os – hver dag kæmper for at blive bedre,” siger Jesper Hansen.

Der er under en time mellem FC Midtjyllands træninganlæg i Ikast og Dina Thorslunds bokse-gym i Struer. Begge steder er passion og konstant stræben efter at blive bedre kodeordene for den succes, der har bragt fodboldklubben op blandt de bedste i Danmark, og Dina op blandt de bedste i verden.

Og både Hansen og Poulsen sagde ja til at træne med, da Dina Thorslund viste prøver på sine evner i træningslokalet.

“Det er grænseoverskridende at stå i en boksering, når man ikke er vant til det. Når man mærker på egen krop, hvor voldsomt det egentlig er. Når man mærker, hvor god hun er, og hvor hårdt hun slår. Hun vil kunne spise mig råt, hvis hun for alvor slog igennem,” siger Jesper Hansen.

“Det var sjovt at møde hende, og jeg glæder mig til at følge hende fremover.”

Andreas Poulsen, der er opvokset i Ikast og uddannet på FCM’s anerkendte akademi, fik også pulsen op under mødet med Dina Thorslund. 

“Det er fedt at komme tæt på en af verdens bedste kvindelige boksere,” siger Poulsen.

“Jeg lavede lidt opvarmning med Dina, og jeg var ved at dø efter to minutter. Da vi gik ind i ringen, var jeg faktisk bange. Da jeg fik de første slag, ville jeg gerne ud igen.”

Dina Thorslund håber på, at hun kan besøge FC Midtjyllands træningsanlæg som verdensmester i superbantamvægt.

“Jeg er vildt glad for, at Jesper Hansen og Andreas Poulsen kom forbi for at ønske held og lykke. Det betyder enormt meget for mig at få lokal opbakning. Det var den sjoveste træning, jeg længe har haft, og jeg håber, at jeg kan besøge FC Midtjylland med et VM-bælte under armen efter kampen på lørdag.”

Dina Thorslunds VM-kamp mod Alicia Ashley bliver den første VM-kamp med en dansker på dansk jord, siden Mikkel Kesslers kamp mod Brian Magee den 8. december 2012 i Jyske Bank Boxen i Herning.

Hvis hun vinder, gør hun Anita Christensen selskab som den kun anden kvindelige VM-titelindehaver i danmarkshistorien.