03.04.2018, 18:53 | Af: FC Midtjylland | Foto: FC Midtjylland

Ja, det var en aprilsnar

FC Midtjyllands fans er ikke så nemme at narre. Slet ikke den 1. april.

- Vi har det altid sjovt med at lave en lille aprilsnar, og 2018 skulle ikke være en undtagelse. Selvfølgelig var det en aprilsnar, at vi skal flytte væk fra MCH Arena. Men når det er sagt, så er der både hold i, at der kommer et byggeri omkring MCH Arena, hvor parkeringsfaciliteterne opgraderes, og det er også korrekt, at vi skal spille lidt fodbold i Holstebro, fortæller Kommerciel direktør Jacob Jørgensen.

Minimum to gange i løbet af de kommende måneder kan man opleve Superligaholdet i Holstebro. Første gang er allerede den 14. april, hvor Superliga-truppen er samlet til træning på kunstgræsbanen hos samarbejdsklubben, Mejrup GU, i Holstebro. Her har FC Midtjylland ekstraordinært valgt at flytte den afsluttende træning til Mejrup, inden truppen tager afsted til den vigtige udekamp mod FC Nordsjælland på Right to Dream Park.

Tommy Jensen, leder af FCM Klubsamarbejdet, glæder sig over initiativet.

- Det er en stor fornøjelse for FC Midtjylland at komme ud i regionen og skabe både nærhed og oplevelser for vores samarbejdsklubber. Vi har en ambition om at samle regionen, skabe bedre forhold for udvikling af fodbold for både bredde og elite, og her er vores superligahold et symbol og en fællesnævner. Så jeg glæder mig meget til dagen, beretter Tommy Jensen.

Programmet for træningen i Mejrup:

Kl. 12.25 Officiel velkomst og interview med trænerstaben om fokusområderne i træningen

Kl. 12.30 Træningen for superligatruppen starter

Kl. 13.45 Træningen afsluttes

Kl. 13.45 Få autografer og selfies med FCM-spillerne

Kl. 13.45 Interview med Jess Thorup og en spiller

Kl. 14.10 Vi sender superligatruppen godt afsted mod Farum, Right to Dream Park

Udover et spændende program og indblik i de sidste taktiske detaljer, så har FC Midtjylland mere med:

  • Mød Lupus
  • Fribilletter til de første børn (max 600 børnebilletter gældende til kampen mod AaB den 29. april 2018)
  • Officielt FCM-merchandise
  • Masser af FCM-stemning

Hvis man ikke har mulighed for at deltage på ovennævnte dag, kan man se frem til, at der planlægges en showkamp i Holstebro i løbet af sommeren. Følg med på FCM's app og hjemmeside samt sociale platforme, hvor information inden længe vil være tilgængelig.

Ulvenes næste hjemmekamp er den 9. april kl. 19:00, når F.C. København gæster MCH Arena i Mesterskabsspillet. Køb din billet her.