06.08.2017, 17:05 | Af: Jonas Dahl Nielsen | Foto: Getty Images

Jakob P: Giver for mange lette chancer væk

Anføreren var utilfreds med det defensive arbejde, da holdet tabte ude mod FC Helsingør.

Euforien ville ingen ende tage i torsdags, da FCM fightede sig videre i Europa League med en 2-1-scoring i de døende øjeblikke.

Søndag kom holdet atter ned på jorden. Denne gang var cifrene 2-1 imod midtjyderne, der gæstede Helsingør i et opgør, der spillemæssigt aldrig nåede de store højder. I stedet blev det til et slag på mere primitive dyder - et slag, som det nyoprykkede hjemmehold vandt.

- De ville det mere end os. Jeg synes, de leverede mere energi og mere løbevillighed, specielt i første halvleg. Og så må vi også sige, at vi stadig ikke er blevet dygtige nok til at forsvare. Vi giver stadig for mange lette chancer væk, som ikke bør være chancer, fortæller Jakob Poulsen efter kampen.

Allerede i første halvleg var det tydeligt, at spillet ikke flød for udeholdet. Jess Thorup og trænerteamet tog konsekvensen og indskiftede både Paul Onuachu og Jonas Borring fra anden halvlegs start.

- Vi prøver at rette det lidt i pausen og spiller meget, meget simpelt op på vores store folk i anden halvleg. Vi fik mere kontrol over kampen, det bliver lidt mindre på deres præmisser, og vi får også en scoring ud af det. På den måde var det jo til dels vellykket, men vi fuldfører det desværre ikke, siger anføreren, der havde været okay tilfreds med uafgjort på en dårlig dag.

- Vi skulle bare have taget det ene point med hjem, for der var ikke mere i kampen for os i dag end dét. Men igen forsvarede vi ikke godt nok, og så må vi gå tomhændede herfra. Det er vores egen skyld, slutter Jakob Poulsen.