02.10.2018, 14:29 | Af: | Foto: Getty Images

Jeres Man of The Match

I valgte den dobbelte målscorer Tim Sparv som kampens spiller med hele 82% af stemmerne

- Det betyder ikke meget at blive udnævnt til kampens spiller. Det er holdet, der kommer først, men det er dejligt at få den anerkendelse fra vores fans. 

Tim Sparv har ikke scoret to mål i samme kamp siden han spillede ungdomsfodbold og det var derfor også en midtbanekriger, der efter kampen befandt sig i en noget uvant situation. 

- Det sker ikke tit. Jeg synes selv, at jeg har været farlig i de seneste kampe, så det var på tide. 

Tim Sparv vandt JFP Man of The Match afstemningen med 82% af stemmerne foran Awer Mabil og Rasmus Nicolaisen.

Jakob Poulsen erklærede sig efter kampen overrasket og påpegede at alle tilskuere på MCH Arena måtte være det samme. Han forventer dog ikke, at skulle høre hoverende gloser fra den rutinerede finne i løber af ugen. 

- Han er ydmyg og sætter holdet før sin egen præstation. Jeg er faktisk sikker på, at han end ikke ville have taget et straffespark hvis vi havde fået det, selvom han tydeligvis blev snydt for sit hattrick, fortæller anføreren med en klar hentydning til Putros’ redning med armen i starten af anden halvleg. 

FC Midtjylland var altdominerende i første halvleg og gik til pause med en føring på 4-0. Den samme kadence blev ikke helt opretholdt i anden halvleg, hvor Hobro med to hurtige scoringer fik bragt en smule spænding tilbage i opgøret. Efter en kort samling på banen, fik Ulvene dog igen hånd om kampen som sluttede 5-2. 

- Vi stikker hovederne sammen efter deres andet mål og får tilpasset vores defensive organisation. Vi er naturligvis ikke tilfredse med de to scoringer, men overordnet er vi tilfredse med vores præstation i kampen, siger Tim Sparv.  

Cheftræner Jess Thorup observerede fra sidelinjen en forlegen finne, da fansene i slutminutterner pressede på for en tredje scoring. 

- Fansene nede bag målet råbte skyd og man kunne se, at han næsten ikke kunne holde masken. 

Du kan opleve Tim Sparv og resten af FC Midtjylland i aktion på MCH Arena i weekenden, når oprykkerne fra Vendsyssel FF gæster Heden. Kampen spilles søndag med kampstart kl. 20.00. Køb din billet her: 

FCM-Vendsyssel FF