21.04.2019, 13:39 | Af: Flemming Linnebjerg | Foto: Getty Images

Jesper Hansen: Attituden skal ændres

FC Midtjylland-målmanden glæder sig til en ny og stor kamp mod Brøndby IF

Skærtorsdag var det ikke videre festligt at være Jesper Hansen i FC Midtjyllands mål, da FC København passerede ham og den øvrige FCM-defensiv tre gange i Parken, så derfor passer det Jesper Hansen fint, at der allerede mandag venter en ny stor kamp.

- Det er helt perfekt, for det har været lidt tungt efter nederlaget i Parken, og så vil man gerne ud for at rette op på tingene så hurtigt som muligt, siger Jesper Hansen, som motiverer sig ekstra ved, at der fortsat er en teoretisk chance i forhold til at genvinde mesterskabet.

- For os handler det om at samle så mange point som muligt, og så må vi se, om FCK snubler undervejs.

Han kalder 3-0 nedturen i Parken for et hårdt slag i ansigtet på FC Midtjylland-truppen, så der er noget at bevise, når sidste sæsons guldrivaler fra Brøndby IF gæster MCH Arena.

- Vi skal først og fremmest vise, at vi er bedre end det, vi viste mod FC København. Vores attitude skal ændres, for vi manglede den ekstra dimension, som FCK havde i torsdags, siger Jesper Hansen, som stadig betragter Brøndby IF som en stærk modstander.

- Måske er de ikke helt på samme niveau, som da vi mødte dem i slutningen af sidste sæson, men de har også i år et godt og stærkt mandskab, så der venter en stor kamp på os, forudser FCM-målmanden.

Han håber, at værterne finder det rette niveau igen, og at der kommer en eller anden form for trods-reaktion.

- Vi ved, at vi er bedre end det, vi præsterede i Parken, så det skal vi finde frem til igen mod Brøndby, siger Jesper Hansen.