15.12.2019, 21:02 | Af: Flemming Linnebjerg | Foto: Getty Images

Jesper Hansen: Ikke det vi håbede på

FCM-målmanden sendte kredit i retning af vinderne fra AGF efter årets sidste kamp

Han er bestemt ikke vant til det, men FCM-målmanden tog det som en mand efter 3-1 nederlaget til AGF i årets sidste kamp i 3F Superligaen.

- Det gik jo ikke, som vi håbede på, men sådan er fodbold også. Der kommer perioder i kampe, hvor det ikke kører, og AGF straffede os i en dårlig periode i dag, sagde Jesper Hansen med reference til 10 forfærdelige minutter lige efter pausen.

- Det er jo ikke godt nok, at vi ikke er klar, men det var vi bestemt ikke. AGF scorede to flotte mål efter udligningen til 1-1, og derefter blev det op ad bakke for os, men vi formåede aldrig at gøre noget ved det for alvor. Desværre.

Jesper Hansen holder dog fast i, at efterårssæsonen har været rigtig god, og det må ikke overstråles af 10 minutter, hvor FCM-mandskabet ikke lignede sig selv.

- Man taber jo fodboldkampe, det kommer vi også til i fremtiden, og der er dage, hvor man også bare må give ens modstander kredit. Sådan en dag var det for os, synes jeg. AGF var gode og kyniske, og de gav sig ikke i duelspillet, så på den baggrund kan der ikke indvendes ret meget mod deres sejr, erkendte Jesper Hansen.